strava,dieta , delena strava

Strejdo

Taak tak karioll , pridavam sa k tvojmu nazoru. Ja sa stravujem normalne a uz dve desatrocia mam rovnaku hmotnost a nemam s nou najmensi problem.

usiko

JA NAOZAJ NECHAPEM, AK SA RAZ DATE NA DELENU STRAVU A POCITITE TIE DOBRE VPLYVY NIELEN NA VAHU, ALE AJ MNOZSTVO ENERGIE, ZIADNE PROBLEMY SO STOLICOU, NAFUKOVANIM ATD.....PRECO SA CHCETE VRATIT NA 'NORMALNU' STRAVU? JA MAM DELENU STRAVU UZ ASI 11 ROK A NEBUDEM TO MENIT ANI KEBY NEVIEM CO BOLO...NIKDY SA NECHCEM VRATIT DO TOHO VASHO NORMALU...PRETOZE TO NIE JE NORMAL.......KEDZE TO SPOSOBUJE PROBLEMY S TRAVENIM, PRIBERANIM, PLYNNATOSTOU A KJOPEC INYCH.....DELENA STRAVA NIE JE DIETA, JE TO SPOSOB ZIVOTA, SPOSOB STRAVOVANIA AFILOZOFIA.....AK JU BERIETE AKO DIETU, TAK SA VAM KILA VRATIA, PRESNE PRETO, ZE SA VRATITE NA OBVYKLY SPOSOB JEDENIA...AJ KED POMALY ALE VRATITE SA.......AK BUDETE BRAT DELENU STRAVU AKO NIECO SPRAVNE A PROISRODZENE, NIE AKO DIETU, TAK BUDETE MAT DESATROCIA ROVNAKU VAHU A NEBUDETE SA OBMEDZOVAT V JEDENI....JEDINE OBMEDZENIE JE LEN SPRAVNA KOMBINACIA...V PODSTATE......VECI, KTORE SA PRI DELENEJ STRAVE JEST NEODPORUCAJU, AJ TAK NIE SU DOBRE PRE ZDRAVIE....

maria12

domčuška prosím Ťa mohla by si mi napísať postup na delenú stravu ako si chudla na e-mail marmat@centrum.sk. Dakujem.

domčuška

Inuška: Trocha s tebou nesúhlasím lebo ja som delenou stravou schudla z 84 kg na 64 kg od aprila do septembra a teraz si držím váhu už 2 mesiac je to len o tom že na normálnu stravu nemožeš nabehnúť veelmi rychlo...

inuška

Delenou stravou sa dá schudnúť, ale ak sa vrátiš do "normálu", tak priberieš.
Ja som ju skúsila cca pred 3rokmi, je pravda, že som schudla 6kg za 3mesiace, ale od vtedy sa zdravo a hlavne pravidelne stravujem. Taktiež cvičím a udržiavam si kondičku. Takže skús a uvidíš. Nie som zástancom diét, pravidelne jesť, podla možností obmedziť sladkosti, piť vela tekutín(nie sladké ) a cvičiť. Výsledok sa dostane 100%, držím palce