Ahojte baby. Som žiarlivá. Ja neviem, nedokážem to ovplyvniť. Žiarlim na každú krajšiu odo mńa, keď sa na ňu priateľ pozerá. Že vraj je to zdravé u chlapa ale mne to strasne ubližuje!! mate niektora podobny prioblem?
som žiarlivá...:-((
tak zacni pozerat aj ty po inych chlapoch a mozno si on uvedomi,ze ake to je,ked on pozera po babach
Baby, ziarlivost vzdy tkvie v tom, ze vy samy nemate dostatocne vysoke sebavedomie. Uvedomte si, ze priatel si vybral vas a je to preto, ze ste sa mu pacili, ze ste pre neho pritazliva. Majte rady same seba, a skuste sa nad vsetko trosku povzniest. Ked sa nabuduce ten vas otoci za nejakou suknou, otocte sa tiez a namiesto vynadania prehodte o tom nejaku vtipnu poznamku. Ked priatel uvidi, ze ste v pohode a sebaista, po tych inych sa bude divat coraz menej. Ja viem, ze sa to mozno lahko pise. Tiez som zena a povedat, ze na svojho priatela ani trochu neziarlim, samozrejme nemozem. Ale uvedomila som si to, co som vyssie aj napisala. :))
ahoj....no tak tomu ver....sme spolu 3roky - a ked sme boli v zaciatkoch bolo to nenormalne somnou - a furt jak sa obzrel drahy tak som zacala penit a prestala som sa s nim bavit a on ze co je sak som chlap..no a ted je to uz o nieco lepsie snazim sa napocitat do 10 a otocim sa ajj ja na sexi chlapa a riadne dlho,nech zavidi
ano mám. to sa nedá riešiť:(