Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vyrazky a opuch jazyka

Príspevok v téme: Vyrazky a opuch jazyka
carlosius

Ahojte, mozete mi prosim poradit? V piatok rano som sa zobudil s bolestami hlavy a skriabanim v krku, ktora trvala cely den a na okrajoch jazyka sa mi spravili afty.
Od soboty sa mi na rukach tvoria pluzgierovite vyrazky, takisto citim, ze nieco podobne sa mi spravilo na slapach noh pod kozou. Mam opuch jazyka, cize sa mi tazko rozprava, alebo je a afty mam stale. Neviem o co ide, inak ziadne ine priznaky nemam.

canny

Vie mi niekto poradiť? Týždeň mám opuchnutý jazyk na koreni a atb nezabrali, nemôžem prehĺtať ani rozprávať... pls...

BlBoy

Chcel by som sa opýtať. Už druhý deň mam v zadu na jazyku vyrážky a po bokoch jazyka povlak. Pri pití nápoja alebo fajčení cigarety ma štípe jazyk a hrdlo v okolí nosných mandlí. Neviete o čo ide alebo nejakú radu ako to liečiť? Ďakujem

lenka1522

aj ja mam nieco na jazyku...ziadne biele vyrazky,ale normalne cervene jak jazyk,len je vidno,ze tam nieco mam...ako keby afta,ale objavuje sa mi to casto...sice to neboli,ale citim to..len to stipe trochu..uz som si vselico na to davala,na chvilu to pomohlo,ale zas sa to objavilo..a stale sa objavuje..neviet z coho to moze byt?

lilisik

Ahojte,asi pred 4 dňami ma začalo niečo štípať na jazyku,ked som sa na to pozrela tak na konci presne v strede zaoblenia jazyka som si našla takú ako bielu vyrážku,tak mi ti nedalo a snažila som sa ju vytlačiť.Ale teraz ma bolí čím dalej tým viac...neviem,čo mám robiť?Môže mi niekto poradiť?Z čoho to môžem mať a ako sa toho zbaviť?

probléém s b

Ahojte, môžete mi pls poradiť??? Lebo máám boľavý a opuchnutý jazyk ( na konci jazyka) ako keby soom tam mala vyrážku, ale není tam. :( divné ja viem ale strašne ma to bolíí a nwm čo máám robiť ( každú noc sa ptm budíím o 4-5 a ptm už nwm zaspať)... Dala by som si na to lad, ale este máám aj zapalenéé hrdlo, takze teraz s tým asi nic nespravím.. pls pííšte na e-mail... Dííks..!!:.:D :(

Aston M

Ludia, je podla vas normalne ze poslednych 5 mesiacov sa mi na jazyku urobi bolestiva vyrazka ?? Taka mala.....uz som mal take 4. Do 2 tyzdnov same zmizli. Dost neprijemne to je, lebo jazyk si nemozem pritlacit o zuby. Mam uz 25 rokov a nikdy predtym som na jazyku ziadne vyrazky nemaval. Co to moze byt ?? nejaka alergia, pridadne nieco ine, horsie??
Viete nemam cas navstivit lekara.

Piste mi na mail Aston08@azet.sk.....dakujem

lucenec

Prosim o radu.Uz treti tyzden mam problem pri prehltani.Mam opuch na koreni jazyka a zhrubnuty povrch.Lekar mi zmenil ATB a vraj si to nemam vsimat!Velmi mi to vadi,neviem ako mam dalej postupovat.Dakujem.

problem s vyrazkami v ustach

mam take biele flaky na jazyku a po ustach newiete co to moze byt bojim sa ze rakovina?????????????????????????plz piste mi na moj email plz surne ani spat nemozem koli tomu ked newem co to je email: strapoox@azet.sk