Viditeľné žily na rukách

Príspevok v téme: Viditeľné žily na rukách
ali

Ahojte. mám 14 rokov, v poslednej dobe mi schudli ruky a sú mi veľmi vidieť žily. skoro na celých predlaktiach mám modré žily a na spodnej časti prstov a na dlani mám také tenké fialové. je to škaredé. neviete čo by som s tým mohla robiť? je to z toho, že mi schudli ruky? moc ďakujem za názory.

moutiercatherine

Ponúkam Vám úvery od 2 000 € do 500 000 € s nízkou úrokovou sadzbou
úroková sadzba 2% až 3% bez kreditnej kontroly.
Doba splácania úveru: 1 rok až 30 rokov
- Finančný úver
- Hypotéka
- Úverové investície
- Automobilový úver
- Konsolidácia dlhu
- Kreditné spätné odkúpenie
- osobné pôžičky
- Ste v archíve
E-mail: -adresa odstránená-

Dzoni

Žily máš preto vonku lebo medzi svalom a kožou nemáš tuk čiže máš kozu tak tenkú, že sú vonku žily môžu ti vystúpiť napríklad keď odvodňuješ alebo po nejakej chlastačke ja to mám tiež a chcel by som úplne veľké

Lusy 007 ;)

Jednoducho netreba sa veľmi namáhať a treba viacej papkat :D A zase tí, ktorí by chceli mat žilnaté ruky, každý večer pred spaním potrieť medom rúčky :D S tým medom je to na dlhšie, asi tak na 3 mesiace ... :D

matqo199

U mňa je to naopak.Ja by som chcel mať žily na rukách a také riadne veľké.Potrebujem rady ako by mi mali riadne vystúpiť okrem toho aby som chodil cvičiť.
Ďakujem.

FBIevka

Chcema sa popýtyť či sa dá navretých žíl na rukách aj zbaviť podobne ako krčových na nohach to som totižto absolvovala po tehotenstve a celkom úspešne.Prosím poradťe niečo mám ich dosť navreté a cítim sa nepríjemne.

Kaťuš

Ahojte ja mám tiež vypuklé žily na rukách nemám síce nejak extra chudé ruky ale žily mi vypukli vtedy ked som začala cvičiť takže ja si myslím že je to cvičením a namáhaním rúk.