Ahojte.Tak v skratke aby som vela nepisal.Mam priatelku mno a mame sa velmi radi kedze.Sem tam obcas spolu posantime obcas sexik no ako kazdy. :P Posledne dni nedostala kramy tak dam udaje dufam ze mi nejaka skusena baba odpovie.Menstruaciu nedostala uz 7 dni mno bola aj u tej tety co vy baby chodite tam jej aj tehotensky test robila mno vyslo ze nic.Dostala injekciu na privolanie pred 3 dnami a nic.Hovori mi ze ju biba busko a ma taky pocit ako ked by uz mala dostat, ale stale nic. Tak mudry ludia poradte vsetko co viete.
moze byt tehotna, alebo nie?
ked sa da vyvolavacka menzes nepride hned...ale za dakych 10-14 dni preboha, to jej nepovedali?... boze moj....
ak je v strese alebo nieco podobne, moze si to oddialovat prave tymi obavami sama, nech je v pohode a ono jej to pride. to sa stava. pokial viem tak po tej injekcii asi 3 - 4 dni kym to telo prijme a potom sa veci daju do pohybu:-)
jeežiši.. po prvé .... použili ste nejakú ochranu... a keď sirobila teht. test... tak neni tehotná ... ak si sa do nej spravil... tak je dosť vysoká šanca....sk nie alebo mali ste kondom alebo používa antikoncepciu .. tak neni.. tehotna... jednoducho sa jej len oddialila menštruacia.... može sa aj z toho že na to myslí a je v strese.... neboj menštruacia dojde.. a na tú injekciu bola hádam u doktora a to by jej nedal keby bol tehotná.... takže tak... asi ťa neučili ako sa robia DETI tak maj zodpovednosť...