ahojte mam hrozne velke prsia- obvod 119cm a proste v poslednom case sa hrozne hrbim-necchcem aby bolo az tak vidno ze mam take prsia lenze potom mi vidno "pneumatiky" na bruchu..no ked sa snazimm vyrovnat tak ma nieco "taha" dole..:(..neviete mi proadit ako sa toho zbavit?
zle drzanie tela-veke prsia
presne tak,ak veľké prsia spôsobujú zdravotné problémy,tak operácia je lacnejšia,alebo úplne zadarmo...mala by si sa zájsť poradiť s ortopédom a nejakým plastickým chirurgom
Plastika nie je velmi drahá, ak máš z toho zdravotné problémy. Vraj dokonca ak máš odporúčanie od ortopéda, tak zadarmo.
no chudnutie mi v tomto nepomoze ja schudnem jedine cvicenim...a pri cviceni sa mi naposledy prsia praveze zvecsili
S velkou radostou aj tri cisla. Pretoze ani plavky nemozem zohnat. A plastika je strasne draha.
tak potom už len plastika,ja mám velkosť 70/B,tak by si mi mohla trocha darovať=)
Ja som schudla o 23kg a prsia sa mi zmensili "az" o jedno cislo. Tak o com to chudnutie je.
no ak by si schudla tak by si mala mat a mensie prsia o kus.
schudni
to je lahke povedat, ze chod vzpriamene, ale ked mas na hrudniku tak 4-5 kg labilnej hmoty, tak je to sakra tazke.
V prvom rade by pre teba mal byt dôlezitejsi chrbat. Chod pekne vystreta, no a co,ze mas velke prsia, zato sa netreba hanbit. Ak ti to velmi vadi, skus si kupit zmensujucu podprsenku, mozno sa budes citit lepsie.