Kto by mi prosiiiiiiim vedel poradit?v poslednej dobe mi z nicoho nic zacnu puchnut prsty na rukach a nohach, nedokazem si dat vtedy ani dole obrucku..samizda, ze je to vycsinou, ked si dam daco slane..inak cez den vypijem tie 2l vody..neviete cim by to mohlo byt??dakujem za rady
Puchnutie koncatin
akupunkturu?bojiiiim a co viem tak v blizkosti nic take..a co je s oblickami?
PA
no mam problemy so zrakom, dako sa mi zacalo zle pozerat..takze budem musiet ist k tej doktorke...aaaaaach...dik za radu idem pozriet to tazzde dychanie.paaa
odpisala som ti na tvoju temu:TAZKE DYCHANIE...
pozerala,som do tej knihy,ked sa ti to stava pri tom,ze si viac posolis,je to spojene z oblickami,tazko sa mi tu toto opisuje...radsej si zajdi k lekar.a soli sa vyhybaj...a slanym veciam...a potravinam,co obsahuju sodik...
a oci ti neopuchaju,alebo nedycha sa ti zle,tazko?
ale,nemusi to byt toto,najlepsie bude ked zajdes k lekar.
a este som zabudla napisat, ze mam aj hnacku, asi tak uz tyzden, neni to cisla hnacka, ale skor redsia stolica..mozno to dako suvisi..mozno dake bielkoviny...poradte prosim.citala som na nete o celiaklii, ale myslim ze tam o to nejde, skor daco crevne..
jeeeeeej ahoj mariaa, som ti odpisala na moju temu tazke dychanie.ako sa mas?ja celkom OK, az na to ze mi zacali puchnut koncatiny..
neviem ci to nebude zadrziavanie vody,pozriem sa do jednej knihy...