jeden semenník

Príspevok v téme: jeden semenník
18rocny

caute, mam 18 rokov a pred 4 mesiacmi mi diagnostikovali zhubnu rokovinu semennika. Liecba sa zacina jeho odstranenim. Teraz sa mi zivot postupne vracia do \"normalu\", no stale vo vnutri myslim na to, ze uz mam len 1 semennik a len 18. Dievcata, ako by ste to vnimali, kebyze vam chalan povie, ze ma len 1 semennik. Je to pre vas dolezite? Diki za odpovede. Peto

Lukeeee

Ahoj Adrian, nemusíš sa báť, teda aspoň podľa toho, čo si uviedol, ťahavú bolesť a mierne zväčšenie.... treba si zapamätať, že nádor nebolí, zápal áno. Avšak tu si myslím, že nejde o zápal, ale že skôr ide o varicocelu testis. Vyskytuje sa skôr na ľavej strane, ale môže sa objaviť aj na pravej. Neodkladaj to a choď s tým k urológovi.

lyla

pre adriana - podľa mňa by si mal ísť radšej čo najskôr na vyšetrenie. Možno o nič nejde a niekomu to zas môže zachrániť život.

Adrianko741

Ahoj,
mal si tensmenik aj zvacseny? Ja mam tiez bolesti v pravom take tupe tahave hrcku som si nevsimol neviem co to moze byt.

loreta

Moj syn sa narodil iba s 1 vajíčkom. Boli sme aj na operácii, lebo sme mysleli , že len nezostúpilo do mieška. Ale nie. Tak tiež dúfam , že ked bude dospelý , nájde si partnerku ktorá bude toto chápat.

baby

peto ja som chodila s chalanom ktory prekonal rakovinu semenika, mne osobne to vobec neprekazalo, skro by som povedala ze to nasu lasku posilnilo... len skoda ze uz sme spolu neni :(

18rpeto

ja som nemal nikdy ziadne problemy so semennikmi, teda az doteraz. Ta hrcka nebola vobec citit, len ked sa na nu zatlacilo. Sentam som pocitoval take tahave bolesti v tom semmeniku, ale velmi zriedka. Podla hystologie viem, ze nador mal 10x10mm a bol v strede semenniku. Zo zaciatku som si vobec nepripustal, ze to moze byt nieco take. Myslim si ze ak mate nejake podozrenie, tak by ste urcite mali ist k urologovi, chalani. Vysetrenie prezijete.

lenya

no moj priatel na to prisiel tak ze ho semennik bolel....raz sa udrel pri sporte a zacal ho fakt riadne boliet...tak siel do nemocnice a nasli mu tam nador....

beauty

awoj Petko . Netrap sa stym je v pohode mne by to absolutne neprekazalo a podla mna ani inym babam dost vela babam. ak si najdes nieaku normalnu babu jej to podla mna mozes kludne povedat jej by to nevedilo si ja myslim :)