Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky make up k...

hmmmmmm

dakujem suns velmi si mi pomohla..som myslela ze nieco take ruzovo fialovo bordove a do dymova + cierna ceruzka.ja sa vacsinou licim stylom make up daky korektor farba na licka spirala a cierna ceruzka a rada som sa kedysi zvykla hravat s dymovymi ocami takze snad to nebude problem :) len kde zozeniem taky poriadne syty bordovy tien???a ozaj suns...co mam robit aby sa mi ten make up po par hodinach nepokazil hlavne oci nech sa mi tiene "nezgrcnu" do tych ciarok lebo to potom nehorazne otrasne vyzera

suns

noo, treba zvyraznit pekne modre ocka, a k tmavym vlasom a bordovym satam daj - bordovo fialovo cierne licenie. Teda hlavne vonkajsi kutik oka vytienuj dobordova az do cierna, do vnutorneho kutika trosku striebornych trblietiek:) vsetko to pekne spoj, cierna linka, davka maskary, lesk na pery, nezabudni na licka, broskynove/ruzove :) budes kocka:)

dym

ves co, ja som mala cervene saty a vizazistka mi dala tiene do fialova.. ale nebolo to vobec vidno... skor to vyzeralo tak dymovo... dobre to bolo :) proste si daj tiene do cierna.. ze okolo oka svetle a vytienuj to do dymova.. a cierna linka :)