Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

aky make up k...

suns

hmmmmm: chapem:):):) tak si daj tie trblietkove oci:) alebo si pozri v tych albumoch, to zase nie su az tak vyrazne styly licenia! neboj:) mozes byt pekna:)

svetlana6

ahoj. ja som mala na mojej stuzkovej tiez bordove saty a kozmeticka mi spravila make-up tmavocerveny ruz a oci boli tusim namalovane na strieborno (mozno aj tam bolo trochu bordovej). trblietky do vlasov a bola som takaa pekna :o)

veronicca

dakujem za radu:) teraz mam chut sa malovat:) ale vazne:D ked isla ta telenovela s nataliou oreiro pred rokom, ta kde sa tak sialene obliekala:D, tak som zasla, co vsetko sa odvazi dat na seba. ja som taky isty typ ako ona, dokonca aj vlasy mam take iste, ale nikdy som sa neobliekala ani nelicila tak kikiriki...skusim, zmena je zivot:D vraj:P

hmmmmmm

ako vidim tema sa nam ujala takze sa tesim :) sice nema vela spolocne s nasim zdravym ale aj nase sebavedomie je pre nase zdravie dolezite.

suns mam malu otazocku.ked idem ako host na stuzkovu nemusim mat az taky vyrazny make up ako hlavne hviezdy vecera (nechcem ich zatienit :P )

mirka 23

Suns, lebo tie oči vyzerali super. Takže Gosh. Gosh mám iba práškové tiene, sú perfektné, ale musím pod ne dávať očný krém, aby boli výraznejšie. Také klasické som ešte nemala. Zatiaľ mám iba Rubby rose, pretože jedna kazeta má veľa odtieňov, ale chcela som si kúpiť niečo kvalitnejšie.
A od Gosh mám ešte aj trblietky, také strieborné, sypké, ale musím ich dávať do tekutej trblietavej linky aby držali.

suns

hmmmmm: ja mam segru cinankovu a ta trpi pri predstave topanok na svoju stuzkovu /hii/ pohodka, natrenujes doma na chodbe a ides:P

mirka 23: znacky su fajn, hlavne pri kozmetike, a ver tomu, ze aj z hrackarskeho ocneho tienu sa da vycarovat vselico:P ale paradne su gosh napr:)

veronicca: denne licenie uplne lahunke, trosku make upu, prepudrovat, broskynove licka, obocie precesat a trosku s tienom prebehnut a na oci cierna spirala staci aj 1 vrstva a biela ceruzka vo vnutri oka robi divy /nie zapichnuta:P / krasne ti rozziari oci.
Ked uz chces siahnut troska po farbach, nech je ten svet farebnejsi:), tak potom kludne hocico, existuje presna paleta farieb podla typu osoby - jar, leto, jesen, zima. Hodim sem linky, ked to najdem. Tmave vlasy, zelene oci, hmm tam je pekne vselico, broskynova farba, fialova, mozes sa pohrat s dymovym licenim - to ale skor na vecer, tyrkysova je odvazna, ale krasna:) najdem tie paletky a dam to sem:) zatial pa