Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

reflux žlče + dalsie potiaze tykajuce sa brucha

Príspevok v téme: reflux žlče + dalsie potiaze tykajuce sa brucha
leello

Dobry den! mam 21 rokov a chcela by som sa spytat,ci nemate skusenosti s refluxom zlce do zaludka, nedokonale sa uzatvarajucim pylorusom a zvysenou motilitou tenkeho creva.okrem toho mam asi mesiac bolesti brucha v oblasti pupka,a pod nim,a na lavej strane.absolvovala som patricne vysetrenia,avsak co sa tyka liecby,tak mi doktori nic nepovedali.vraj len nemam jest cukor,tak by ma zaujimalo,ci nemate vy nejake info o tom,ako sa to da liecit a aj blizsie informacie,co to znamena,ze mi zistili tieto veci.takisto mam problemy s plynatosotu nadmernou a zvysenym cholesterolom,ktory vsak kolise (raz je ok,a raz je zvyseny).od 17tich som kontrolovana na endokrinologii,lieky neberiem.
velmi dakujem za vase odpovede!

jacub

Moc vdaka za radu. Vcelku ma to zaujalo. Rozhodol som sa vsak, ze to nebude colonix, ale obycajne psyllium. O colonixe som nasiel mnoho dobreho ale aj zleho na forach, fakt ze dakomu sadne a dakomu nie, ale o psyllii, som nasiel skoro same dobre hlasky a naviac ma vyslo 4,5 Eur aj s lactobacilom, co je vcelku rozdiel. Uz som si dnes aj uzil svoje dve davky, tak som zvedavi, co sa bude diat. Aj kead problemi, co som mal vtedy podstate ustupili, ale aj tak citim, ze moje travenie nieje v poriadku. vdaka za radu. Jacub

jozzef

Nazdar Jacub.Ja prave končim detoxikaciu za pomoci Colonixu"mam mesačnu kuru"a moj zdravotny stav čo sa tyka podobnych problemov sa zlepšil o 90%.Vyznamnu ulohu hra psychyka jednotlivca.Niekto zvláda stresove situacie pohode tzv.flegmatik"aj ja by som chcel mat taku povahu" a niekto je labylnejši.Ja mavam tiež stresove sytuacie a dost často a konzultoval som to aj s psychyjatrom.dal mi sedatyva,ktore uživam dlhodobo,ale pomahaju mi zvladat stres,takže som pokojny.Možno si vezmeš neaku radu aj odomna.Stres je choroba 3-tisicročia.

jacub

Teda. No neviem, ci zazrak, ci co, ale po precitani prispevkov som si dal na veceru riadnu porciu vlakniny(musli)a dnes je to s tok kyselinou v krku o dost lepsie. Ako citim ju stale ale oproti tomu co to bolo predtym je to super.

mariaj

JACUB,ked Ti doktori nenasli zlc v zaludku,tak ju tam z najvacsou pravdepodpbnostou nemas.Ked Ti tak dobre pasoval ten caj, tak pi caje na travenie.RNG tu radi tiez na zaludok nieco dobre.Nechcem sa mu miesat do remesla,pohladaj .Najdes.Aby sa Ti ta zlc tam nakoniec nedostala.

jacub

Pozdravujem. Neviem, ci mam diagnozu ako vy, ale priznaky mam podobne.
Cca pred dvoma mesiacmi som mal dost problemov s travenim. Bolest zaludka, divny pocit v crevach a grganie po kyselinach a nafukovanie. absolvoval som vysetrenia a zistli mi zapal spodnej casti zaludka a zlatu zilu. nafasoval som lieky a probiotika. na zaludok som dostal CONTROLOC a na zilu dake cipky. Kazdopadne to asi dobre zabralo, nakolko problem ustal a asi mesiac a pol bol pokoj. Teraz sa to buhuzial vratilo. zatial je to nastastie len pri neustalom citeni kyselin. Podstate ked sa mi grgne, co je dost casto tak ju citim len trocha, ale citim ju permanentne stale z hrdla. take ako ked sa vam odgrgne tak, ze vam pritom vybehne do krku aj cosi zo zaludka a potom vam tam ostane taka chut po stavach. tak to tam citim podstate stale.uz asi 6 dni. Pritom sa nestravujem dako zle. Napr vyprazanemu sa vyhybam skoro uplne, aj ked vlakniny asi tes moc nepojem. aj stolicu mam inu ako normalne. neni riedka, ani nic take, len je taka ako keby maksia a vzdusnejsia a slabohneda s nedotravenymi kuskami jedla.
este si to ale spajam aj zo stresom. V poslednej dobe som ho mal vcelku dost. Je mozne to riesit dakymi bylinkami? Napr ked som si dal predvcerom v cajovni mate, na par hodin to prestalo. Probiotika som si zacal davat od swissu. moze to byt aj u mna ten problem so zlcou? aj ked na sone mi nezistili nic. len trosku zvacsenu pecen. ale fakt len o kusok mam jeden lalok daky vacsi. Nefajcim, nepijem a ani nikdy predtym. vdaka

jozzef

Dakujem za radu.Začal som očisťovaciu kúru za pomoci Colonixu.Uvidim či to bude mať neaky efekt po skončení.Tiež si dávam pozor na stravu.Skusim aj to škrabkanie jamky pod hrudnou kosťou.O Colonixe som čítal veľa príspevkou.Názori ľudí sa samozrejme rozchádzajú,ako to už zvyčajne byva a tak som sa to rozhodol vyskúšať.Som zvedavy či mi to pomôže.Určite napíšem.

mariaj

Jozef,RNG,napisal,vlakniny.Mym to tiez.Na to asi nic nie je.Tie lieky co mas,som nemala,ani netuzim.Este Ti poradim.Skrabkaj si jamku 2-3 minuty pocas hlavneho jedla cez odev.Jamka je v strede pod hrudnou kostou.Mala by sa tvorit latka,ktora robi stahy zaludka,a tym vypudi zlc zo zaludka.

jozzef

Zdravim.Mam tiež problémy s refluxom už dlhšiu dobu asi 6rokov.Lekar mi predpisal na to Helicid.Uzivam to dlhodobo,ale problemy sa stale opakujú.Dá sa to vôbec vyliečiť?Mávam bolesti v oblasti žalúdka s pocitom hladu a tlaku na žalúdok.V poslednej dobe sa pridali aj bolesti v oblasti žlčnika a keď si večer lahnem tak sa mi črevá prelínajú a ráno mavam riedku stolicu.Cez deň mavam kolkokrát pocit na odpadnutie.Nevedel by mi niekto poradiť ako sa dá tomu predísť a čo na to užívať a zbaviť sa toho.Ďakujem za každú radu.