caute.rada by som sa vas opytala ci som mohla otehotniet ked som mala 1 den po menstruacii a milovala som sa s partnerom a asi sa do mna spravil? Viem, ze ovulacia je az okolo 10 az 16 dna od zaciatku menstruacie. Prosim napiste ak mate nejake skusenosti. Dakujem.
tehotna?
ahoj chcem sa spytat ci je mozne otehotniet 3 dni pred menstruaciou?ked ano ci je mozne v den menstruacie mat bolesti - menstruacne prosim poradte
ahoj slnecnica chcela som sa ta spytat ako to s tebou dopadlo, lebo ja mam taky podobny problem - velmi sa bojim...
Problem spociva i v tom, ze ti mozu dozriet dve vajicka a nie je nic vynimocne otehotniet pocas menzesu alebo tesne po nom. I ked myslim, ze je tu mala pravdepodobnost, urcite riziko tam vzdy je, tak je to so vsetkym. Mozno by nebolo na skodu veci zacat pouzivat antikoncepciu alebo kondom, vyhnes sa zbytocnym stresom
pokial ja viem tak je to malo pravdepodobne...takze by si sa nemala obavat
Je tu viacero tém s podobnými problémami. Vo všeobecnosti platí ako si už napísala, že plodné dni sú 10 - 14 deň cyklu. Pravda je však taká, že naše telo je nevyspitateľné a stačí intenzívny orgazmus a môže dôjsť k ovulácii, nakoniec ani cyklus nemusíš mať pravidelný. Z uvedeného vyplýva, že môžeš a nemusíš byť tehotná, v 1. deň menštruácie je to málo pravdepodobné. Sprav si test a zájdi ku gynekológovi.