Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotna?

nikka

ahoj chcem sa spytat ci je mozne otehotniet 3 dni pred menstruaciou?ked ano ci je mozne v den menstruacie mat bolesti - menstruacne prosim poradte

milagros

ahoj slnecnica chcela som sa ta spytat ako to s tebou dopadlo, lebo ja mam taky podobny problem - velmi sa bojim...

slnecnica

diky za rady. pockam si teda na dalsiu menstruaciu a nebudem stresovat.potom dam vediet.ale ak by sa nasla nejaka zena ktora takto otehotnela budem rada ak sa ozve. caute.

Veronika L.

Problem spociva i v tom, ze ti mozu dozriet dve vajicka a nie je nic vynimocne otehotniet pocas menzesu alebo tesne po nom. I ked myslim, ze je tu mala pravdepodobnost, urcite riziko tam vzdy je, tak je to so vsetkym. Mozno by nebolo na skodu veci zacat pouzivat antikoncepciu alebo kondom, vyhnes sa zbytocnym stresom

slnecnica

diky za odpoved,ale musim uviest na spravnu mieru, nemilovala som sa v 1 den menstruacie ale v 1 den ked mi uz menstruacia skoncila, teda skoncila mi v sobotu a v nedelu som sa milovala.

orešanka

Je tu viacero tém s podobnými problémami. Vo všeobecnosti platí ako si už napísala, že plodné dni sú 10 - 14 deň cyklu. Pravda je však taká, že naše telo je nevyspitateľné a stačí intenzívny orgazmus a môže dôjsť k ovulácii, nakoniec ani cyklus nemusíš mať pravidelný. Z uvedeného vyplýva, že môžeš a nemusíš byť tehotná, v 1. deň menštruácie je to málo pravdepodobné. Sprav si test a zájdi ku gynekológovi.