JE MI ZO SEBA ZLE!!!!!!

blackjack88

CHUDNUTIE BEZ DIÉT A HLADOVANIA !!!
100% PRÍRODNÉ PRODUKTY S DLHOROČNÝMI 100% VÝSLEDKAMI
-odkaz odstránený-
treba vyplniť dotazník a v priebehu dňa sa vám ozvem

hroza

70kg- Ja som povedala ze ked som upratovala a to je len v pondelok a pripadas mi tak ako keby si potrebovala za kazdu cenu niekoho zbuzerova a nemyslim si ze ty si zrovna ta ktora ma na to pravo

hroza

70kg ale ved ja tak nejem kazdy den sak cez tyzden chodim v skole aj na obedy to som len ked v sobotu upratujem a tak a nemam cas moc jest

kolkaa

hroza, neviem ci prave jedenie polystyrenoveho chleba cely den je to najlepsie riesenie,,,skus radsej nieco zdravsie, co obsahuje viac vitaminov, jedz normalne 5x denne mensie porcie, vela zeleniny a ovocia. Drzim prsty :)

ikulka

ahoj Lulu...no ja by som velmi rada s tebou chudla,ale uz fakt realne..potrebujem do januara zhodit co najviac pretoze mame ples a chcem vyzerat dobre...ja mam tiez 17r.,160cm a 70kg...dalla by si mi icq?...mohli by sme si pisat...diik

hroza

ahojte aj ja by som sa ku vam rada pripojila ja uz 3 dni chudnem a teda sama seba som sa prekvapila ze sa celkom drzim pred tym som nikdy dlho ne vydrzala meriam 170cm a vazim 80kg ako no hroza takze moj dnesny den:9:00 ranajky cierny chlieb s jogurtom
12:00 tri polistirenove chlebicky s trojholnikom sira
15:00 dva tie chlebicky
17:30 jeden ten chlebicek s platkom sunky