Ahojte... mam taky problem.. pred dvomi dnami som mala svoj prvy sex.. mali sme sice kondom ale ajtak sa dost bojim.. a cely den ma boli brucho.. a bojim sa ze ci nie som tehotna.. myslite ze hej?? aj vas bolelo po prvom sexe brucho?? a bolo vam zle?? alebo to je len z nervozity a zo strachu?? prosim poradte
PROSIIIIIIIIIIIIM BABY NAPISTE..................
Ach, no ja som si dokonca kupovala tehotensky test pre istotu po svojom prvom sexe :) ...ale u mna to bolo ine, mne meskala menstruacia tyzden a napriek tomu, ze pri sexe ochrana bola, som bola v hroznom strese :)...za vsetko moze stres, neboj :)
aj ja som bola po prvykrat nervozna aj tyzden po tom som myslela len na to,ci nemozem byt tehotna,ale nic nebolo tak pokoj ;)
lebo ma uvedeny mail na pokec..takze z profilu;)
lenya, a ako vies, ze ma 15?
liluska neboj;) brucho ta nema preco boliet zo sexu alebo nedaj boze z otehotnenia;) tiez si myslim ze si len v strese, takze pokial vam nepraskol kondom tak sa nemas coho bat...
no ale aspon vies ze na to nie si 100% pripravena, kedze mas len 15 rokov...no nabuduce si rozmysli co robis a s kym robis, aby si potom nemusela stresovat ci nie si tehotna...slecna este mas na vsetko kooopu casu, tak nerob nic unahlene, mozes to potom dost lutovat;)
moze byt ze je to z nervozity,kedze bol po prvy krat,neboj-ak bol kondom nerob starosti.