bola som u doktora s tym,ze mam teplotu a ked videl moj biely jazyk, tak sa nezatvaril najlepsie,preco?
Co signalizuje biely jazyk?
Mohol by si niečo robiť.
Mohol by si sa prečistiť nezahlieňujúcou stravou s dostatkom vlákniny. A dať si do poriadku mikrofloru v črevách kvaseniu zeleninou. Cukor samozrejme, tú mikrofloru zničí.
Maj sa pekne.
:D:D:D ale tu sa nebavia o tom ze ked lizes modre lizatko tak mas modry jazyk :D:D:D ale to mas aj ked sa rano zobudis a proste strasne "sucho v ustach" a tak.. ja mam biely jazyk nie uplne ale sak stale.. no a co.. cumlem cervene cukriky :D:D ale neee.. ale je to taky cudny pocit fakt.. a ked si to dam zubami dole tak su tie sliny take mooc huste.. ale co to je netusim ale zijem s tym uz hroooozne dlho a citim sa zdravy... ak na daco pridete ci by som to mal ist riesit tak mi napiste..
uf, aj tu kvantum novych, hrozostrasnych informacii o farbe jazyka a pricinach.
ludia, ktory ho mate biely alebo inofarebny, naozaj to letite hned riesit? nie je to len take...skoro ludske??
koralika, biely povlak na jazyku je spojený najmä so zvýšenou teplotou, ktorú máš a je zväčša sprievodným javom prechladnutia, chrípky, nedobrého trávenia..
candida
mne doktorka na biely jazyk nikdy nic nepovedala a to ho mam biely uz roky, takze mam pravdepodopobne candidu? ako sa tam dostala bestia? a ako sa jej zbavim?
ja ked mam biely jazyk stale som potom chora,mam zapalene hrdlo