kritické zdravotníctvo v ziline

Príspevok v téme: kritické zdravotníctvo v ziline
chicca

Rada by som sa s Vami podelila o jednu skúsenost. Bola som s mamou na pohotovosti v ziline, kde jej davali na izbe infuziu. Spolu s nou bola jedna 70 rocna babka po porazke, ktora zvonila na sestricku. Po 10 minutach zazvonila znova. po dalsich 10 minutach som sla za sestrickou ze pani potrebuje pomoc, povedala, ze vie a hned pride. Po 35 minutach co sme odchadzali prisla sestricka k nej ze co potrebovala. A ja sa pytam, je normalne tak dlho cakat na sestricku a potom ked nahodou skapeme, tak to vsetci budu prisudzovat vysokemu veku cloveka.
Je TOTO NORMALNE???!!!

chicca

boli tam 3 sestricky, z toho dve klabosili na sesterskej izbe. chapem ze tam toho maju dost, ale bolo by fajn brat na vedomie, ked niekto zvoni, asi teda nezvoni len tak ze nema co robit, i ked ludia su vselijaki, chapem..len ma to trochu zarazilo a to nase zdravotnictvo je fakt v hroznom stave, som videla:((

marfuška

Nuž záleží od toho, čo tá sestrička medzitým robila.Možem Ti napísat príklad z "nášho" špitálu.Poobede na internom slúžia po 1 sestre, 1 na mužoch, 1 na ženách.Tá na ženách mala na starosti 20 pacientiek, z toho 10 bolo treba krmit.A okrem toho ešte musela obstarat vonkajšiu amb. kde zvážajú pacientov z rýchlych.No tak si to teraz možeš predstavit,sama nevedela kde má skor skočit.To je dosledok "zajacoviek", stále sa mu zdalo,že je nás moc a ohodnotenie žiadne.Tá sestra sa naozaj nemože ani rozdelit ani rozštvrtit.Nechcem sa nikoho zastávat,samozrejme ludia sme rozni.