chcela som sa spytat co sa to deje ze antikoncepcia zacala ,,zabijat,, mlade baby...som vo veku kedy som zacala o antikoncepcii uvazovat ale v mojom okoli som videla len odradujuce pripady...jedna kamaratka doistala z toho tronbozu na nohe.......druha na plucach....len tak tak ju zachranili....a mnohe pripady mi spominala aj mama .....co sa to deje,???ake je riziko ze sa mi nieco stane ak ju zacnem pouzivat??viete nieco podobne ktore sa stalo babam v dosledku pouzivania antikoncepcie,??
antikoncepcia
ak ti nebude chceit gynekolog urobit testy tak na nich trvaj, ved on musi vediet ako mas biele, cervene krvinky a potom kazdy rok sa robia pecenove testy a tak.........
jj prave púreto sa pytam.....dost ma to zarazilo a obidve su moje spoluziacky takze dost blizko sa ma to dotklo....no nad antikoncepciu som prestala v tom pripade uvazovat hned...
ja som pocula o vela pripadoch(aj tu na fore bolo toho dost popisane), co mladym babam hak narobila same problemy a ja osobne by som toto umele svinstvo do ust nedala..myslis, ze tie umeliny ti v tele narobia dobrotu?a hlavne v mladom tele, ktore je este vo vyvoji..??ale ked chces, tak to ber..je to tvoje rozhodnutie..co som sa docitala, mali by sa robit krvne testy a podla toho sa vraj vybera antika, ktora ti bude vyhovovat..ale mnoho gyn.ziadne testy nerobia, z fleku predpisu hak..
takisto neviem o nikom s vaznejsimi vedlajsimi ucinkami ci dokonca tormbozou. beriem hak 10 mesiacov a v pohode.a to fajcenie.. vsimla som si,ze ked zafajcim,tak mam potom silnejsi vytok.tak som prestala fajcit:) dam si jednu-dve za mesiac a staci mi. a alkohol.. ked pijes,daj pozor nech sa nepoblinkas:) potom je ucinok tbl ohrozeny
anapr ja co som uzivala prvu hak novynette, ta bola urcena pre nefajciarky.....
zoberu ti krv
a moze na to vplivat napriklad alkohol a fajcenie,?lebo ja to nechapem...robia sa pred predpisanim aj nejake testy???,
ja berem hak styri roky a v pohode........