Choroba z ockovania?

Príspevok v téme: Choroba z ockovania?
majka_

Pred cca 2 tyzdnami som bola zaockovana proti chripke a teraz som ochorela. Moze byt toto ochorenie reakciou na ockovanie? Rano ma boleli trosku priedusky, vykasliam hlieny a mam teplotu 38,5. Beriem antibiotika Megamox a nejaky sirup od kaslu. Ta teplota aj choroba prisli zrazu: Este pred 2 dnami som sa citila uplne zdrava akoby mi nic nebolo. Ale vcera ma uz rano zacalo boliel hrdlo, napinalo ma na zvracanie a teplota mi vyskocila na 38 stupnov. A dnes mi ta teplota zostala taka vysoka, aka aj bola a je mi uplne nanic. Nevladzem. Co mam robit? Moze to byt vazne ta reakcia na ockovanie? Ochorela som po ockovani aj min. roku.

damian

Opakujem, ze aj ja, aj moja ".....", sme pred rokmi obcas mavali chripky a NEMAVAME ICH VIAC, A LEN VELMI ZRIEDKA MAVAME NADCHU. Okrem toho, aj ked sa ludom casto zda, ze maju chrpku, v skutocnosti ide o silnu nadchu, ktorej symptomy sa podobaju. Chripka sa da hodnoverne diagnostikovat len vysetrenim krvi.

mira

Majka, chrípku v zime a zápal priedušiek na jeseň mávaš z neprirodzenej stravy. Chrípka v zime je z podchladenia z ovocia, hlavne z tropického, štiav, džusov a pod, zápal pried. v lete je zo zahlieňujúcich potravín, hlavne mliečnych, zmrzín, bielej múky. Obive choroby sú z prekyselenia, ktoré vytvára vhodné podmienky pre rozmnožovanie škodlivých mikroorganizmov.
Ak sa budaš stravovať harmonicky a vylúčiš rafinovanú a mliečnu stravu, žiadne očkovanie nebudeš potrebovať a neochorieš.

majka_

mna chripka inak obcas chyti vzdy tak v januari-februari, ale potom mam cely rok pokoj (az na ten zapal priedusiek v jeseni)

majka_

tiez si myslim. mna teraz po asi 2 tyzdnoch boleli priedusky, ale uz sa citim dobre a uz ani teplotu nemam nastastie :o)

sunnie

majka, no ochorela som na chripku este mozno 2x ale za par dni to vzdy preslo. ja chripku moc nemavam, skor ma skoli zapal priedusiek.
ja som povodne myslela ze som mozno uz nieco v sebe mala a ockovanie mi dopomohlo, neviem. alebo to bola taka reakcia na vakcinu.
do statistik to urcite nejde, ved by mali farmaceuticke firmy po reklama a po kseftoch.

damian

Ci su taketo ochorenie po ockovani hlasene a brane do uvahy a zapocitane do statistik. Lebo, podla toho co pise nezavisle prieskumy, ockovania nemaju na chripku vplyv. Aj napriek tomu firmi klamu ludi s pozitivnimy vysledkami a propagyju vakciny.