Mam maniodepresivitu uzivam antidepresiva, ktore ma utlmuju v sex. oblasti takze pri pohlavnom styku nic necitim,radila som sa s psychiatrickou,povedala je to z liekov, ale nemôze mi ich vysadit.Poradte mi
Antidepresiva a sex
ovela lepsie v tomto smere je damiana(turnera afrodisiaca) alebo este lepsi je Dong Quai(angelika cinska).
Samozrejme je to ucinne len v spravnych, dost velkych davkach.
Damiana, caj z polievkovej lyzice
Dong Quai 2x1 gram
pre krochko:treba vyskusat,lebo na kazdeho to moze posobit uplne inal.To ginko je overene,navyse to odporucaju aj psychiatri,cital som v odbornych clankoch,ale ako budu ucinkovat ine byliny,to je otazne,lebo napr.ked beries AD,nesmies brat lubovnik bodkovany,mozu vzniknut kontraindikacie.Macu som skusal aj ja,kombinoval som ju s Wellbutrinom(AD),ale mal som z toho strasny utlm,citil som sa ako nadrogovany.Skus napr.obycajny Lecithin,mne to pomohlo alebo Zensen.
no ja som si to objednavala kvoli hormonalnej rovnovahe, pretoze som ju mala rozhadzanu co som vysadila HAK, co mi to nesadlo...ale fakt je ze sa mi zlepsila aj chut na sex, jednak pri ixeli to bolo fajn, jednak som znizila tabl., a zaroven uzivam tuto macu a myslim ze je to neporovnatelne co sa chuti na sex tyka
monika9 mne moc zoloft nevyhovoval...uzasne mi pomohol na moje problemy, ale sex. tuzba sa o cosi znizila
Maca extra je prastrara peruanska bylina...dam link
74.125.39.104
zoloft mi nesposoboval nic,skormampocit ze odkedy uzivam AD na baze sertralinu-hormon stastia,chut na sex mam stale..