Ahojte, prosim vas pomozte mi. Mala som priatela dlhorocneho a sex som zbozdnovala, no raz bol u nas a milovali sme sa, fakt vasnivo a zrazu sa mi stal trapas, neviem ako sa to ani stalo z nicoho nic, som sa trochu s prepacenim pokadila :( a odvtedy mam zabrany sa milovat, mam to stale na mysli, bojim sa... Proste dost mi to zmenilo moj sexualny zivot, poradte mi prosim ako s tym mam bojovat, alebo zabudnut nato, prestat sa bat, ze sa to zopakuje.... dakujem strasne moc
Trapas-Prosim poradte mi -posrala som sa pri milovani
Evkaaaaa pouzi stupel. Ked funguje na sampanskom urcite bude aj v tvojom pripade :)
Keď sa tak veľmi bojíš, dávaj si pozor, čo celý deň pred milovaním ješ, snaž sa mať vyprázdnené črevá a potom by sa ti to nemuselo stať. Držím palce
ja som sa zase postala...potom som sa od hanby rozplakala, ale byvaly to tiez bral v pohode...stavaju sa aj horsie veci...raz nas dokonca nachytal dedov kamos v situacii jazyk mojho ex v mojej kunde...nuz...ako tu uz bolo povedane, trapasy sa stavaju, treba sa na nich zasmiat..drz sa a nemysli na to..
DAKUJEM MARISSSKA, NO PRIATEL SI TO VSIMOL, ALE KEDZE SOM S NIM BOLA SKORO OSEM ROKOV BRAL TO UPLNE V POHODE A SKOR MA UTESOVAL, KLOBUK DOLU PRED NIM V TOMTO, ALE ROZISLI SME SA UZ SKORO PRED ROKOM A MAM NOVEHO PRIATELA A STALE TO MAM NA MYSLI, BOJIM SA, ZE SA MI TO STANE ZNOVU, HNED AKO PRIDE K NIECOMU BLIZSIEMU SPOMENIEM SI NATO A SNAZIM SA MU VYHYBAT.
a priatel co na to, vsimol si to? ako reagoval? podla mna by bolo dobre, nestresovat sa kvoli tomu, ale zasmiat sa na tom, ved trapasy sa stavaju...