Opäť padám

Príspevok v téme: Opäť padám
sesilka

Ahojte Vie mi niekti poradť? Opäť padá do tej prekliatej depresie. Cítim to. ASi 4-5 dní som mala pokoj a dnes to zase prišlo zničoho nič. Ponukala som manželovi čokoládky FERRERO ROSE a on ma odmietok, nevzal. Vtedy som cítila ako slabnem, ide na mňa smútok a plať. Vzala som si prášky na spanie, celý deˇˇn budem ako zabitá, Celý život nestojí za nič, Mala by som konečne nabdať odvahu, nadýchnuť sa a skoncovať so vštkýmUž 3 roky mi pschiatrička predpisuje Citalek a TRITICCO.
mmMOžno sa ešte ozvem a možno nikdy viac. Tak sa tu majte dobre radte si navzájom, prajem príjemný den, zbohom.

laska

ahoj sesilka nerob take uzavery si urcite krasny clovek.jedno ale tusim ze zmen manzela a co najrychlejsie.to hovorim bez srandy.oblec sa pekne a chod sa zabavit .poznam to

broňa

kup si ryby olej (napr.3omega z Generici) a uzivaj aj 9tabletiek denne(3x3)s vitaminom E.Najde si kamaratky,s ktorými budete chodit sportovat alebo cvicit niektory den do tyzdna.Tak sa odreaguje, budes sa mat na co tesit! A date si spolu cokoladu (zeny su viac na sladke!)
Prajem vsetko dobre!
A napis,ako to zvladas!!

evik

ahoj sesilka! viem velmi dobre, ze take reci ako "vela ludi ma depku, treba sa snazit, atd." ti vobec nepomozu, preto by som chcela pisat o inom. rozmyslas o konci-ale bude to len tvoj koniec? iste mas okrem chlapa aj nejaku rodinu, mozno rodicov, mozno aj deti...neviem. skus pomysliet aj na nich-ako im asi bude, ked to vzdas? depresia je hnusna svina, drzi cloveka ako kazajka, ale ver mi, aj z tej sa da dostat. mojenko, skus sa prosim ta poriadne porozpravat so svojou psychiatrickou a ak jej neveris, najdi si inu. ja viem, ze sama nerozumies tomu, co sa to s tebou deje, a pritom ide len o "pokazenu" biochemiu v mozgu. mozno je nacase zmenit lieky-odporucam seroxat. len ta prosim, najdi v sebe este trocha sily, aby si to skusila! ved aj tato hnusna zima sa raz skonci a pride jar...tak sa s nami este neluc, so mnou urcite nie! sice ta nepoznam, ale ja som uz taka, ze mam rada kazdeho-aj teba! a to som pred 15 rokmi rozmyslala ako ty...ak si chces pokecat o vsetkom tom skaredom okolo, len mi daj vediet a ja ti poslem svoj mail. mysli na to a nezabudni-mam ta rada!

syma

takto mas len muza alebo aj niekoho ineho, napriklad deti, mamu alebo dpbru priatelku
moj muz tiez nema kazdy den chut na cokoladu, ale mozem sa o nu "podelit s rodinou", prosim uved to blizsie co ta vlastne takto strasne vytocilo