Ahojte Vie mi niekti poradť? Opäť padá do tej prekliatej depresie. Cítim to. ASi 4-5 dní som mala pokoj a dnes to zase prišlo zničoho nič. Ponukala som manželovi čokoládky FERRERO ROSE a on ma odmietok, nevzal. Vtedy som cítila ako slabnem, ide na mňa smútok a plať. Vzala som si prášky na spanie, celý deˇˇn budem ako zabitá, Celý život nestojí za nič, Mala by som konečne nabdať odvahu, nadýchnuť sa a skoncovať so vštkýmUž 3 roky mi pschiatrička predpisuje Citalek a TRITICCO.
mmMOžno sa ešte ozvem a možno nikdy viac. Tak sa tu majte dobre radte si navzájom, prajem príjemný den, zbohom.
Opäť padám
ahoj sesilka nerob take uzavery si urcite krasny clovek.jedno ale tusim ze zmen manzela a co najrychlejsie.to hovorim bez srandy.oblec sa pekne a chod sa zabavit .poznam to
mila sesilka,
ak mas chut a silu, please ozvi sa a napis
kup si ryby olej (napr.3omega z Generici) a uzivaj aj 9tabletiek denne(3x3)s vitaminom E.Najde si kamaratky,s ktorými budete chodit sportovat alebo cvicit niektory den do tyzdna.Tak sa odreaguje, budes sa mat na co tesit! A date si spolu cokoladu (zeny su viac na sladke!)
Prajem vsetko dobre!
A napis,ako to zvladas!!
ty mas aspon,mozno aj deti. Ja nemam nikoho. Musim si tu depku preplakat uplne SAMA!!
depku má dnes každý, skúšala si ikan ?
ahoj sesilka! viem velmi dobre, ze take reci ako "vela ludi ma depku, treba sa snazit, atd." ti vobec nepomozu, preto by som chcela pisat o inom. rozmyslas o konci-ale bude to len tvoj koniec? iste mas okrem chlapa aj nejaku rodinu, mozno rodicov, mozno aj deti...neviem. skus pomysliet aj na nich-ako im asi bude, ked to vzdas? depresia je hnusna svina, drzi cloveka ako kazajka, ale ver mi, aj z tej sa da dostat. mojenko, skus sa prosim ta poriadne porozpravat so svojou psychiatrickou a ak jej neveris, najdi si inu. ja viem, ze sama nerozumies tomu, co sa to s tebou deje, a pritom ide len o "pokazenu" biochemiu v mozgu. mozno je nacase zmenit lieky-odporucam seroxat. len ta prosim, najdi v sebe este trocha sily, aby si to skusila! ved aj tato hnusna zima sa raz skonci a pride jar...tak sa s nami este neluc, so mnou urcite nie! sice ta nepoznam, ale ja som uz taka, ze mam rada kazdeho-aj teba! a to som pred 15 rokmi rozmyslala ako ty...ak si chces pokecat o vsetkom tom skaredom okolo, len mi daj vediet a ja ti poslem svoj mail. mysli na to a nezabudni-mam ta rada!
takto mas len muza alebo aj niekoho ineho, napriklad deti, mamu alebo dpbru priatelku
moj muz tiez nema kazdy den chut na cokoladu, ale mozem sa o nu "podelit s rodinou", prosim uved to blizsie co ta vlastne takto strasne vytocilo