newim,ci to tu patri, ale mam isty problem, od HAK mi strasne zacali padat vlasy, vysadila som, a este horsie, hrozi ze ostanem bez vlasov,... bojim sa ze stratim priatela, ved asi ziaden chlapec by nechcel mat taketo dievca... :( hoci sme uz spolu vyse 2rokov, obaja mame 20r.-co vy na to-teda vas nazor, resp. nejake lieky, ktore mi pomozu? :(DAKUJEM, a len seriozne...
CO HAK DOKAZE !!! :(
ale uz bolo zopar zien ktorym HAK sposobila padanie vlasov, no viac po jej vysadeni ako pri uzivani.... gynekolog-vraj mam setko OK, dermatovenerolog/kozna/-mi robila krvne testy, tiez setko oka takze to dala na tu HAK, ze to asi ona sposobuje...vodicky, vitaminy vsetko mam, ale nepomaha...tj.vsetko :(
No to je velmi neprijemne, je mi to luto .. ale podla mna sa to urcite da nejako riesit .. na Tvojom mieste by som isla na endokrinologiu .. nech spravia poriadne vysetrenia a poradia co dalej + co zvladnes aj sama - velmi dbat na spravnu vyzivu - nic chemicke, vela zeleniny, ovocia, celozrnnych veci, strukovin ... pripadne si nechat spravit krvne testy aj na mineraly a stopove prvky, mozno len HAK sposobila nedostatok niecoho v tejto oblasti ... mohla by to urobit aj Tvoja doktorka, alebo v www.akv.sk, to je ale trosku drahsia zalezitost, pripadne ina sukromna klinika co robi rozbory na poziadanie .. najskor vsak urcite ta endokrinologia (zial vsaka nasej uzasnej vlade najrv musis po piaper k obvodnej) Vela stastia, nech starosti odidu rychlo prec.
neviem o ziadnych liekoch, ale urcite chod za lekarom, u gynekologa si uz urcite bola takze navstiv aj kozneho lekara..ale ja osobne neviem o takom pripade zeby z HAK vypadavali vlasy, ak to je pravda tak je to smutne..