Ahojte tehulky a maminky. Mam na Vas jednu otazocku, tyka sa to tvrdnutia bruska, ako sa to prejavuje? Pretoze raz za cas nieco citim, trva to cca 5-10 sek. a potom to zmizne. Som v 26tt. Je to nebezpečne ak sa jedna o tvrdnutie bruška?
tvrdnutie bruška
Dr. Rozprávku poznam, toho Dr. Sedliaka nie ... no tiez som rodila v starej ... tak drzim palce
No ja mam gynekologa Dr. Cifraka, ale v danom case nebol v nemocnici, osamostatnil sa, tak nakolko je aj porodnik, nemohol vykonavat porody, lebo nebolo kde, ale taktiež od zaciatku som chodila ju Dr. Toporcerovej do centrumu asistovanej reprodukcie, ale nebola som po umelom oplodnení, ona ma sledovala tiez usg a podobne, a u nej som aj rodila ... A ty?
och joj, hlavne ze ste obaja v poriadku, hlavne malicky :-) Mam kamosku ktora musela ist na sekciu uz v polovici 7 m. lebo mala perforovanu placentu a slabe prietoky, maly mal 1150 g. teraz uz ma 5 mesiacov a ma 6,5 kg Určite to všetko bolo narocne, ale verim ze to stoji za to.
Ozaj ak smiem vediet kde mas gyn.? a u koho si rodila?
A ja som tiez behala hore dole po nete a forach vselijakých aby som mala prehlad, ale teraz ked to tak hodnotím, nebolo to velmi dobre asi :-) mne lekar zakazal internet, práve kvôli tomu že každý je iný a ženy si potom vela veci pripisuju, atd atd ...ale chcela osm mat prehlad tak som chodila, no potom uz pomenej dala som si od neho povedat
a kedy mas termin ak sa mozem opýtať?
STOJI TO ZA TO ...MALY MAL 2,80 kg, 47 cm ... ale velmi rýchlo sme vahu dobehli ani neviem ako, ziadne prolemy neboli, jedno stastie, dnes mame presne 4 smesiace ....
No brali ma v 37 tt na sekciu, ale posledný mesiac som lezala v nemocnici na Rastislavke, na infuziach, tbl ... mala som zavedený pesar od 28 tt, krcok sa mi stiahol v 24tt nejak to nepokracovalo, az najednej kontrole zas sa im zdal stiahnuty tak mi zaviedli ten pesar a hospitalizovali a ostala som asi na týžden, potom som bola doma a posledný mesiac pred tým 37tt som mala zle prietoky .... tak som musela uz ostat v nemocnici ... drzim palce aby vsetko dobre dopadlo a sdakujem za blahozelanie ... stalo to za to ..nie je to sranda ak mas hoc aj mnesie problemy, preto treba skutocne davat na seba pozor, jamam za sebou neprijemnu skusenost z nemocnice ...pri mnelezala jedna tehulka a nenapisem ti ako to s nou dopadlo v 33tt, lebo tehotne by nemali taketo veci pocuvat, lenti poviem DAVAJ NA SEBA POZOR ...