GYNEX

Fefelanka

Mne ho tiež odporučila kamoška. Neverila som, že môže mať také dobré účinky. Ale naozaj má. Placebo efekt môžem vylúčiť, nakoľko hormonálny cyklus psychikou neovplyvním. A ak je pravda čo píšu na stránke www.polakova.sk tak by sa mi mohla zlepšiť aj hladina cukru v krvi. to ale posúdim až po vyšetrení, na ktoré idem budúci týždeň. Ked budem mať výsledky, dám vedieť.

janinka88

ja som gynex uzivala po vysadeni antikoncepcie aby sa mi srovnal cyklus, doporucila mi ho kamoska a vela som sa dozvedela o nom na tejto super stranke imunita.online je tam toho inak hafo - spusta recenzi a kvalitnych clankov, som zostala prekvapena ze u nas take neco funguje

nikki22222

ahojte, otvaram opat tuto temu.. chcela by som sa poradit - akurat vysadzam HAK a viem, ze to moze mat dost nevhodne vedlajsie ucinky cez plet, vlasy, nechty, celkovo hormony - dlhsie mozno nepride menstruacia a podobne.

chcela by som nasadit nejaku "liecbu" a "ocistu" aby sa telo co najskor spamatalo ... HAK som brala asi 3 a pol roka..

Avsak som prilis mlada, na babatko este nechcem ani len pomysliet, tak dufam, ze mi tieto kvapky nepomozu aj k tomu, nakolko sa vsade pise o tom, ze maju vaic ucinkov kvapky-ako pomoct otehotniet, psychika, osteoporoza, menstruacne problemy a podobne.

viete poradit? pripadne nieco ine, nejake vitaminy ktore je vhodne brat po vysadeni? dik

meggy10

nemam rada ked niekto napise, ze bola na potrate a teraz to velmi lutuje, neviem preco ludia urobia nieco a potom to lutuju, a aj cely zivot bude sa s nimi toto tahat. ja ta neodsudzujem, lebo to je tvoj zivot, lenze ostava ti len dufam, ze ti boh odpusti, lebo si zabila...a ne to neodpustitelny hriech.

szaby55

z gynexu sa pribera aspon ja som pribrala za 1 tyzden co ho beriem 2 kg a to jem malo aj pred nimi som tak jedla a nepribrala som.A ako tu citam ten gynex je skor na otehotnenie nez na menstruaciu .

kia32

Aby bolo jasné - pri prvom tehotenstve som ešte o Gynexe a Energy ani netušila.Ja som si pôvodne šla liečiť chronický zápal dutín,ktorý ma zrejme tak oslaboval,že to prvé dieťa sa neuplatnilo...

kia32

Ja som s prípravkami Energy bola veľmi spokojná.Určite stojí za to sa tam ísť popýtať.Ja som sa nechala aj vyšetriť ich prístrojmi a brala som prípravky podľa výsledkov vyšetrenia a pomohli mi. Akurát ten Gynex neviem celkom jasne posúdiť,pretože som otehotnela počas jeho užívania a máme dvojičky.Myslím tým,že som nemala dokončenú celú Gynexovú kúru,bola som tak asi v polovici. Prvé tehotenstvo som potratila v 10.tt - odumrel plod. Čo sa týka psychických problémov,tak tam pomáhajú všetky produkty pentagramu z Energy.

misus

ja beriem tiez gynex a zatial nic,uz vcera som mala dostat menstruaciu,som myslela ze to pride na cas,tak ja neviem co je somnou. S priatelom sa pokusame o babo uz nieco vyse polo roka a bez vysledku. Dufam ze mi gynex v tomto pomoze,ak ano dam vam vediet:-)))))

kwietok

Pokial nemozes otehotniet koli psychike, alebo hormonom, gynex ti moze pomoct. Ale pokial ma problem partner, alebo mas nejaky fyzicky problem ty (zrasty, nepriechodne vajecniky, atd..)tak ti gynex nepomoze.