Autoimunná tyreoditida - zápal štítnej žľazy

Henka78

Zdravím. Rada by som podiskutovala na tému očkovanie (všetci vieme, o ktorom očkovaní píšem) a autoimunitný zápaľ štítnej žľazy....Našla som dva zdroje (nedajú sa mi tu skopírovať). V jednom sa píše, že pri tomto druhu ochorenia sa očkovanie neodporúča, lebo je pre nás pacientov nebezpečné. V druhom sa píše, že aj pri autoimunitnom zápale štítnej žľazy sa zaočkovať máme dať, tak ako zdraví ľudia. Váš názor?

mjanik

bambulienka,čo si to ty dovoluješ písať,ked nevieš čo je akupunktúra,tak tu nepíš hlúposti.Ja som liečiteľ s akupunktúrou už asi 50 rokov.A ty máš akú prax v akupunktúre ?

naivny

Mam tyreoditidu tiež, užívam euthyrox a okrem toho, že si musím dať každý deň tabletku mi nič nie je a na to som si zvykol.

Bambulienka25

Mjamik ty si teraz napisal takú sprostosť ze patríš byt teraz ukamoňovani. Bud prosim ťa taky laskavy ked sa v niecom nevyznas netaraj tu hlúposti.

ivucha2

Dobry den, pred par dnami mi zistili zvysene autoprotilatky aTPO (zapal stitnej zlazy)takmer 45,hormony stistnej zlazy mam v poriadku a mam male cysty po oboch stranach SZ. mohol by mi niekto poradit,ci mozem na to pouzivat Fortuna Vitea? dakujem

Lau92

Zdravím, ja mám uz 20 rokov problém s autoimmunnou tzreotitidou. beriem leik Eutyrox, aktualne 125 mikrogramov. Lekar povedal, ze uz viac dat nemoze. Budem musiet uz vyskusat inu cestu, lebo tatko to dalej nemoze ist. Mozete mi napisat ako sa Vam podarilo z toho vyzdraviet? alebo aspon sa Vám to zlepsilo? Dakujem.

RNG

Zialbohu nic nie je 100% v zivote ani riesenie na problemy stitnej zlazy.
Ale principialne na autoimunitu neverim, lebo dosial sa naslo vzdy pri roznycy autoimunnych vysoka pravdepodobnost, radove vyssia roznych chorob, ako medzi ostatnou populaciou. Zato, ze lekari nevedia dnes povedat, ake su to mikroby ci parazity alebo ich kombinacie a zamorenia, lebo nemaju dostatocne dobre diagnozy na mnohe(virusy, mykoplazmy, L-formy, plesne...) , to este neznamena, ze telo ma tak hlupu obranu, ze utoci bez priciny samo na seba.
Neptriamy dokaz, ze za tym su mikroby je fakt, ze su rozne mikrobialne "spustace" na to