Chudnutie, prečo to nejde?

Príspevok v téme: Chudnutie, prečo to nejde?
elis

Mám za sebou obdobie any, mie a posledny mesiac neskutočneho prejedania. Počas tohto prejedania som pribrala 3-4 kg ktore chcem zhodiť. Rozhodla som sa že nie hladovaním, le zdravo a predovšetkým sa chcem dostať z bulímie. Snažím sa ale nejak to nejde? Môže byť príčinou to,že telo je zvyknuté na chudnutie hladovaním?alebo prečo? Tu je môj zvyčajný jedálniček:)

R 5:00 - ovsene vločky s ovocim+polka
jogurtu activia Lahka a fit:D
Pohar vody, pohar čaju Pu-erh
D: - nedesiatujem, ale byva to 0,5l
zeleného čaju počas školy

O: - zeleninový šalát uhorka+
pradajka+paprika

Ol: - väčšinou nič

V : - Probio drink, jablko
Počas dňa sa snažím vypiť dostatok vody, zeleny čaj, pu erh. Celý deň som v zhone ale na cvičenie mi už veľa času neostava. Cez prazdniny som cvičila každy deň 3h..:( Poraďte prosím

srnka

slecna elis!!
ty sa cudujes ze nechudnes?baby tipu cim menej zjem tym viac schudnem a potom nechudnem presne sedi na teba...na obed jedna konzerva tuniaka????na obed????
pane boooze toto nechaaapem tu dnesnu mladez...
este ti asi nezacali padat vlasy ze?

elis

Ikuska neviem prečo nemožem jesť pred spoluzžiakmi, proste nerada jem pred ľudmi, ale cely čas počas školy žujem žuvačky takže nejak hladna nie som..
no dnešny jedalniček bol:
R: biely jogurt+ 10g Dobra vlaknina
O: jablko
V: grecky šalát
NOo viem že ten obed je blby lenže prišla som skor domov a kedže poobede už sa budem snažiť nejesť ovocie,musela som si ho dať na obed lebo som chcela aspon nejake ovocie:)
Som asi nejaka dehydrovana pijem strašne vela čo na mna vobec nesedi, čiže veela vody+zeleny caj+ pu-erh..

Myslíte že konzerva tuniaka (bez oleja a vsetkych tych veci) je vhodny obed? planujem zajtra:D

ikuska

elis pozri si moju temu CHUDUTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tam mam ja jedalnicek od osobneho trenera a mne to dost pomohlo sak pozrite ako schudli ostatny z nasho fitka
www.mozolani.com a pozri si nalavo spolu sme to dokazali....
inac nieco som tam poplietla tak keby daco sa spytaj...

ikuska

elis

na veceru uz nie je dobre ziadne oovcie lebo ma vela cukru skor zeleninu
a namiesto lahka a fit si daj nizkotucky jogurt napr figureta alebo joplait kosik

hanaa

vyskusaj musli - je hocake.. ovocne, cokoladove... myslim ze ma aj vyssiu energeticku hodnotu ako ovsene vlocky, a je to chutnejsie (odporucam znacku emco :D) .. s mlieckom ked si das, zasyti ta to.. a do skoly si skus zobrat napr. nakrajane nejake ovocie v miske.. tebe vlastne co robi problem? hanbis sa pred spoluziakmi jest alebo co? :)

majkaaa

A od raňajok po obed máš takmer 9 !! hodinovú pauzu! Musíš jesť medzi tým niečo. A čo sa týka raňajok,tie sú dôležité a aj ovsené vločky spáliš,nerieš kalórie.

majkaaa

Elis,ak chceš schudnúť,nesmieš hladovať,nesmieš pociťovať taký ten vlčí hlad.A nepíšeš výšku a váhu. Je pravdepodobné,že si možno stále chudučká,s podváhou.To potom je už o niečom úplne inom. V takom prípade sa telo už doslova bráni ďalšiemu chudnutiu.A pamätaj si,hladovky vedú k priberaniu,nie chudnutiu,pretože vtedy sa naopak,ukladajú tuky na horšie časy a "chudne" zo svaloviny. Preto sú tie jojoefekty.

elis

Fuha ďakujem vám:) skúsim to zlepšiť ak je toho málo. Čo je podľa vás najvhodnejšie na raňajky? Ja milujem ovsene vločky ale nie som si istá či sa z nich nepriberá ak ich jem každý deŇ... Raňajkujem o 5: 00, v škole naozaj nemôžem nič jesť a obed mám tak o 14:30. Potrebujem niečo,čo by mi dodalo energiu ale zároveň niečo ľahké...