Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zubná protéza

Mimi345

Ja mam protezu flexite, predstavovala som si ze pojde o prijemny makky material, och sladka naivita. Ide v podstate o plastovu protezu, ktorej vyhodou je ze sa neuchytava kovovymi hacikmi o tvoje zuby, takze ich tym nenici a dalsia vyhoda je ze vobec nie je vidno. Inak zvykanie na nu je tazke, ale snad nie nemozne (sama s tym este bojujem).

DadaG

Ahoj,som 18dní po extrakcii horných zubov.Dočasnú protézu mi nemohli vyrobiť z dôvodu rozsiahlej devastácie kosti po parodontitíde a naviac ešte kostných výrastkov,ktoré sa pomaly vstrebávajú,našťastie. Som momentálne 3týždne PN, potrebujem byť v izolácii ešte asi 5 týždňov,kým sa to ako tak vylieči a vyhotovia protézu.Len s akou diagnózou na taký dlhý čas? Náš sociálny systém toto neošetruje,nie všetci sme s tým vyrovnaní a osobne som v totálnom strese,že by som mala ísť od nového mesiaca do práce.

zitka

ahojte, chcela by som sa spýtať či máte niekdo urobenú čiastočnú zubnu protezu pružnú-Flexite.Ste s ňou spokojní, nehýbe sa v ústach?Dá sa zvyknúť?

jan.d

na spodnej celusti mam nalepenu protezu.uz pred tym som citil hnily zapach ale zostali tam dva zuby.asi mali ist von.da sa to nejak liecit aby zapach nebolo citit.dakujem jan

chloe33

baby a ako ste to vyriesili s oralnym sexom...?nerobim si srandu!len ma to trapi,lebo ani ja sa nemam cim chvalit co sa tyka zubov.este mam svoje,ale tiez mi to hnije.este par rokov a tiez budem mat protezu

Helus

Gabuliena aj ja mam ten problem ze vzadu nemam z jednej strany mam 4 zoby a z druhej 2 zuby predne mam okorunkovane,a zadne mam na take zasuvne spoje.Mam ich uz 4 roky a tiez som sy pytala na to,jedine dozadu daz inplantaty a to skazdej strany 2.taj to su 4 a potom spravit cele odznova.