aka ceruzka na oci je najlepsia?

jane234

no to si ma nepotešila, akurát som si plánovala kúpiť max factor, myslela som že keď je to taká drahá a značková kozmetika tak to konečne bude kvalitné. tak asi nie. poraďte niekto ak poznáte naozaj kvalitnú ceruzku.

kikuus

ja som zainvestovala do max factor ale nic moc tiez moc nevydrzi...podla mna na urovni miss sproty mozno trosku horsie

jane234

no neviem, ja mám presne tú gabriella salvete a ľutujem že som zbytočne vyhodila peniaze. tú ceruzku som použila pár krát a už nikdy viac ju nechcem vidieť. po pár minútach ju mám pod očami celú rozmazanú. je ešte horšia ako rimmel. našťastie bola lacná tak som nevyhodila zbytočne až tak veľa peňazí.

veronika

ahojte, ja pouzivam ceruzku od gabriela salvette, je celkom lacna (okolo 100sk) ale zatial najlepsia aku som kedy mala. je to kajalova ceruzka a kupite ju len v 101 drogerii.

jaja_17

co znamena ze nevidrzala tak dlho?? vydrzala aspon 4-5 hodin???...a aky je cenovy rozdiel medzi Gosh a Maybelline??? a aky je rozdiel v kvalite??

lll

ja som raz dostala maybelline kajalku k riasenkea ako bola dost cierna,pekna vyrazna ale zase az tak dlho nevydrzala...ale minule som si kupila od s-he a to bola katastrofa!!!!!!ta mi nevydrzala ani 5 minut,chcela by som skusit tu GOSH,maju aj vysuvaciu?

akinom007

mirka222/ nie nerozmazava sa, a to men sa dovtedy kym som yvskusala Goshu rozmazavali vsetky ceruzky(Miss sporty, Rimmel, avon, oriflame,aj ta obycajna lacna, Jenny lane)
a tato gosha je fakt super dokonca ked si ju dam na obocie raz som aj zmokla riadne ja tak vydrzala a nerozmazala sa a to tiez na oboci mne ziadna ceruzka nevydrzala viac ako hodinu , mam mastnu plet a mne sa to akokeby vsiaklo ale GOSKA ano