aka ceruzka na oci je najlepsia?

flowerina

U mna vyhrava jednoznacne Professional Kajal ceruzka z avonu a ta vysuvacia de luxe. Na obocie mi vyhovuje Miss Sporty tmavohneda. S rimmel som nebola moc spokojna - ale to bude mozno tym odtienom, ktory mi nesadol :)

jaja_17

ja mam teraz od oriflame nejaku so silikonom je super vyzarna ani sa nerozmazava ale trosku strati po case farbu...takze ju treba naniest aj niekolko krattt za den ja asi tak 2x ...mno ale je celkom dobre len jej mam uz malo...a preto cem novu tu ste chvalili aj miss sporty ale ma ju aj kamoska je pekna ale po case sa rozmaze...=(..a fakt si naozaj nwm vybrat ale asi to bude ta expression kajal este sa tu nejde nejaka baba ktora ma s touto cezurkou pozitivne alebo negativne skusenosti?

l

najlepšie sú od max factor. Naozaj.
Ja mám čiernu, nepoužívam ju síce až tak často, skôr príležitostne, ale naozaj vydrží dlho, pekne farbí, nerozmazáva sa

gretka

maruska, mne nadmieru vyhovuje. Nie ze sa nerozmaze rychlo, ale vobec sa nerozmazava,nech robim cokolvek. S tymto som mala dlho aj ja problem, ale uz som nasla tu svoju naj. Stoji cca 170sk,ale aj vydrzi

lll

inak ja som si teraz kupila v 101 viacnocny balicek-vypredaj od dermacolu riasenka obsession+ceruzka zdarma-este som to neskusala ale dermacol je uzasna znacka ,takze myslim si,ze s tym budem urcite spokojna!

maruska2009

gretka..ta od manhattan je naozaj dobra? Nerozmaze sa rychlo?..je odolny napriklad ked prsi?..kolko cca stoji?..dik