aka ceruzka na oci je najlepsia?

bara017

Gosh predavaju vo Fann parfumeriach, ale myslim ze som videla nejake produkty aj v DM drogerii, a stoji tak okolo 6 Eur

beybe

miss sporty je obycajny shit,po pol hodine ju mas dole...mne este ziadna ceruzka nevydrzala viac ako 2hodiny...pouzivam cierne tiene a tie vydrzia urcite dlhsie

mikusaa

miss sporty je hrozna!...secky moje kamosky co ju mali nenachadzaju na nu dobre slovo...este ze nestala az tak vela...baby tie co ju maju a su s nou spokojne ok...ale tie co len rozmyslate aku kupit urcite ju nekupujte...vsadte na Goshku ta je super!:)

Kajala1

marry*....ja mam tiez miss sporty..vysuvaciu..a za pol hodinku ju mam dole..a cele cierne rozmazane pod ocami..a neviem aku si mam kupit...

jeheee :D

:DD
že medvedík mýval :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDdd :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ja umrem :DDDDDDDDDDDDd

......

miss sporty veľmi dobre maľuje,ale mám monokle až na brade.Stále sa musím kontrolovať aby som nevyzerala ako medvedík mýval a to isté robí aj vysúvacia

marry*

baby a miss sporty sa vam velmi nerozmazava?..ja ju mam ale vzdy mam cierne pod ocami :(
ci pouzivate tu vysuvaciu?