Vedel by niekto napisat skusenosti s HAK Novynette?Este predtym som neuzila HAK-som zvedava na vsetko!Dakujem!
Novynette
ja som novynette uzivala tri roky a vsetko bolo v pohode, ale potom som zrazu zacala mat krvacanie medzi menstruaciami a preto som ich musela vymenit, ale chvalim ich.........
co by si nemohla, pri HAK mozes vsetko :) len fajcit by si nemala. no, a ja som nepribrala po novynette, pri tej belare som pribrala, takze zase, je to individualne
A pribrala si z toho?Lebo som pocula,ze na zaciatku sa chuti jest???A pri HAK mozem drzat dietu?
uz tu take debaty boli, ale dobre. Ja som novynette brala asi tri roky a bola som s nimi spokojna, ziadne problemy, zo zaciatku trochu znizena chut na sex, ale potom sa to upravilo. potom som ich nebrala asi dva roky a teraz zase beriem novynette a som spokojna, medzitym som brala belaru ale s tou som vobec nebola spokojna.. ale pytat sa na spokojnost s urcitym typom antikoncepcie je trochu zbytocnu lebo kazde telo je ine a co niekomu sadne inemu nemusi a naopak.