Novynette

leerka

ja som novynette uzivala tri roky a vsetko bolo v pohode, ale potom som zrazu zacala mat krvacanie medzi menstruaciami a preto som ich musela vymenit, ale chvalim ich.........

saskaaa

ja som z nich dokonca schudla 2kg a pritom som vobec nic nerobila dokonca sa mi zdalo ze som aj viac jedla.nemala som ziadne problemy,len krvacat som vzdy zacala uz tyzden pred pauzou tak som ich vymenila.inak ostal mi este 1 balicek na mesiac,tak kto by chcel ozvite sa

bambussa

co by si nemohla, pri HAK mozes vsetko :) len fajcit by si nemala. no, a ja som nepribrala po novynette, pri tej belare som pribrala, takze zase, je to individualne

bambussa

uz tu take debaty boli, ale dobre. Ja som novynette brala asi tri roky a bola som s nimi spokojna, ziadne problemy, zo zaciatku trochu znizena chut na sex, ale potom sa to upravilo. potom som ich nebrala asi dva roky a teraz zase beriem novynette a som spokojna, medzitym som brala belaru ale s tou som vobec nebola spokojna.. ale pytat sa na spokojnost s urcitym typom antikoncepcie je trochu zbytocnu lebo kazde telo je ine a co niekomu sadne inemu nemusi a naopak.