Nonstop nafúknuté a bolestivé brucho

Príspevok v téme: Nonstop nafúknuté a bolestivé brucho
creassy

Uz asi polroka ma trapi bolave a nafuknute brucho. Z jedalnicka som vynechala kapustu a strukoviny (po kapuste sa to ovela zhorsi). Kazdy den jem jogurty a snazim sa vela pit, ale moj problem aj napriek tymto opatreniam nezmizol. Niekedy po jedle zacnem mat hrozne krce a pocit na zvracanie. Jem pomaly, snazim sa jest male porcie a neprepchavam sa. Napadlo ma aj, ci nemozem mat alergiu na lepok. Pred tym, ako pojdem na vysetrenie (ktore bude asi dost neprijemne, ako som pozerala na nete) by som sa Vas chcela spytat, ci nemate nejaky tip, co by som este mohla vyskusat (vynechat nieco z jedla ap) Dakujem.

[zruseny12]

kakauinka...prepac,ze az teraz reagujem skor som nemohla...skus ako pise RNG...enzymy a probiotika...a potom uvidis,ci ti bude lepsie...neviem,tiez tazko takto radit...vela stastia,nech sa ti podari najst pricinu...

RNG

Ziadne. Nemas dost kyselin, preto to kvasenie v zaludku. A pravdepodobne ani dost enzymov, preto to kazenie sa v crevach.
Na zaludok je treba Betain HCl alebo Pepsin HCl(alebo ciste HCL, ale pi ju cez slamku, aby si si neposkodila zuby, prispievatel pod menom farmaceutka tvrdi, ze to v niektorych farmaciach miesaju a predavaju), na creva rozne enzymi, ale silnejsie, ako stary slaby Wobenzyme, ktory by si musela brat aspon 10 piluliek s kazdym jedlom na dostatocnu ucinnost a to by bolo nemozne drahe.
Ja som mal v obchodoch Pancreatine(1400 mg ekvivalent na pilulku) MUlrienzyme a silnejsi Super Multienzyme od vyrobcu NBTY pod maloobchodnou znackou Puritan's Pride.Teoroeticky to mozes kupit priamo od Puritan's Pride cez internet a zaplatit kredit kartou.

panča

kakauinka
neviem, ci to moze byt tvoj problem, ale mne hrozne problemy narobili chlamydie. Mavala som bolesti brucha, krizov..chodila som na rehabilaitacie a nic..normalne som niekedy rano nevedela vstat z postele.ked som sa liecila vyslovene na chlamydie a som konecne negativna-neevidujem, kedy by ma tak nieco bolelo. vsetko preslo

kakauinka

dobry vecer, neviem ci moj problem patri priamo sem, ale dufam ze mi poradite. uz vyse dvoch rokov mam zdr.problem.vysledky mam vsetky dobre... zacne to bolestiami v oblasti solara plus cely zaludok boky a cela chrbtica ja to taka bodava bolest plus mam velmi nafuknute brucho, uz neviem co by som mala robit alebo na ake vysetrenie by som este mala ist... ked viete skuste prosim poradit.dakujem

creassy

dakujem za info :-) skusim si kupit ten citrovital, nutrolin. no aj tak asi bude nutna uprava stravy. meli, co si zacala jest ty? aky si mala jedalnicek?