Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neznasam make-up!

Príspevok v téme: neznasam make-up!
evulaaa

ahojte mam 19 rokov a strasny problem ktory ma uz 2 roky spravadza,akne a flaky po akne, bez make-upu ani na krokm ale nenavidim ho, neznasam ten pocit rano ze si ho musim nacapat na tvar aby som zakryla tie nedokonalosti .dalej , mam tmave kruhy pod ocami to mam po mame, som zufala, mam priatela 2 mesiacevelmi mi na nom zalezi!a bez mejkapu ma este nevidel, nici mi sebavedomie,neodvazim sa pred nim ukazat bez make-upu bola osm aj u koznej mam drobne vyrazky ale tie mi tak nevadia ako flaky. ktore dost vidno., comam robit? co mi na to pomoze? doktorka mi predpisala iba skinoren a nejake vodicky ale to mi iba plet vysusuje, rozmyslam nad antikoncepciu, ale potrebujem poradit kto ma ake skusenosti , naozaj som zufala, neznasam make-up nechem si ho davat na tvar,no musím. a este chem napisat ze s make-upom na tvari ma obletuje strasne vela chlapov, ale bojim sa co by bolo bez neho citim sa menejcenna... poradte mi prosim

njurrrr

Ahoj, tento problem welmi dobre poznam:(( presne ako ty, mam 17, akne ma trapi asi 2 roky...a make-up z duse nenavidim!! Tiez je prawda ze s make-upom mam napadnikov, ale bez toho si newiem ani predstawit...pred kamaratmi s atak nehambim, ale co keby som stretla chalana ka ktorom mi dost zalezi..:(( ja som sa uz parkrat wzdala chalana ktoreho som mala rada pre moje sebavedomie:( lebo sa bojim co by urobil keby ma videl taku, bez make-upu...