Ahojte,nedavno sme mali s priatelkou minule sme mali s priatelkou nadherny sex,vsetko klapalo a dokonca sme mali aj druhe kolo hned po sebe.Ale teraz k teme,ked sme mali dalsiu prilezitost milovat sa ,proste chceli sme to obaja,tak mi zmakol,proste nechapem,nemal som nic vypite takze alkohol to nemohol byt.Vtedy mi zacala pumpovat krv do hlavy a srdce sa mi roztrepalo,a nakoniec po dlhom case kym som dostal ako taku erekciu tak som si dal kondom a po niekolko pohybov som bol spraveny...Vtedy ked sme mali tie dve kola za sebou tak som mal v sebe nieco ako Amareto,a vobec sa mi nenahrnula krv do hlavy a srdce sa neroztrepalo.Takze cim to mohlo byt vtedy ked som nemohol dostat erekciu a nasledne sa po nasunuti kondomu spravil??Bol som v strese?Nemoze to alkohol trosku upokojit???Lebo akoze rannu erekciu mavam vzdy aj vzrusit sa dokazem,zeby stres????Dakujem za reakcie,a rady.
Stres??
aj môj priateľ je sa po pár pohyboch
spraví. predohru máme normalnu, orálny sex mu môžem robiť len krátko, sám ma preruší, lebo by sa spravil a zo sexu by nebolo nič. a ako vravím, dá si kondóm - pár pohybov - a je spravený.
a to sme spolu rok a pol.