Ahojte, posledne 2dni mam taky slabsi krvavy vytok ako pred menzesom ale mam prace obdobie ovulacie. Je to normalne? Mam dlhodobo opakovane zapaly mechura a kazdy mesiac uz vyse roka beriem antibiotika. Akurat vcera som dobrala poslednu tabletku na aktualny zapal. Mozem mat ten vytok aj z tych antibiotik? Ale to by som mala pri kazdych liekoch na mechur nie? Najnovsie mi zistili pricinu tych zapalov-ureaplazma. Aj ma trochu pobolieva podbrusko ako pri menzese. Posledny polrok som mavala 3tyzdne kedy som brala HAK bolave prsia a velmi citlive ale tento mesiac zrazu nic. Ani neviem z coho som to mala. Poradte
krvavy vytok pocas ovulacie???
Aj na nete pisali o tom vo viacerych clankoch, len nie vzdy vsetko co sa tu popise je pravda. Dakujem za nazory. Nie je to silne krvacanie, skor spinenie... Len dufam, ze to manzelovi nebude prekazat... :-) snad nie, ved ma ma rad...
ja som o tom pocula od doktora...takze tak
nemyslim si, ze je to normalne
Používateľ anonym_1
30.10.2008 17:32
Ohlásiť adminovi
ak sa pytas na moznost, tak ano, je to mozne. ovulacne krvacanie niektore zeny mavaju a nie je na tom nic chorobne.
Používateľ anonym_1
30.10.2008 18:43
Ohlásiť adminovi
No z tvojho prispevku mi nie je celkom, ci este stale uzivas HAK, lebo v tom pripade k ovulacii nedochadza, a teda tento vytok by nemal byt z tohto dovodu. Moze to byt barsco, aj z tych antibiotik.
Používateľ anonym_1
28.03.2009 10:13
Ohlásiť adminovi
ahojte.ja mam tiez krvacanie pocas ovulacie.aj tri dni.niekedy ako slabsia menstruacia.gynekolog mi povedal ze je to ok.ale v puberte som mala take silne krvacanie aj pocas ovulacie ze som mala anemiu.teraz si uz davam pozor doplnam si zelezo.nie je to az taka nevyhoda.aspon vieme kedy mozme otehotniet.
anonym_1 ---
Ty pises sam sebe???
Divna metoda ..
Zaujimave je, ze doktorka sa o takejto moznosti ani nezmienila... A ja som este pred mesiacom netusila, ze pocas ovu moze byt aj krvacanie. Asi to nie je velmi bezne? S manzelom sa snazime o babatko, dufam, ze to nebude problem teraz s tym krvacanim...
myslim ze pri ovulacii je to ok...aj trochu bolest aj trochu krvi
Mam obdobny problem. Doteraz som mala pravidelny cyklus ako hodinky (28 dni). Minuly mesiac som v strede cyklu zacala krvacat. Trochu ma to vystrasilo, nevedela som co to znamena. Gynekologicka mi povedala, ze to moze byt potrat, mimomaternicove tehotenstvo a povedala este vela hroznych diagnoz. Nakoniec sa nic z toho nepotvrdilo a uzatvorila to s tym, ze to bolo disfunkcne maternicove krvacanie. Vobec mi nepovedala o tom, ze aj pocas ovulacie mozem krvacat. Teraz sa to stalo znovu. Dnes som mala pozitivny ovulacny test a zaroven slabe krvacanie. Takze je to vpohode? Trochu ma pobolieva podbrusko...
ahojte.ja mam tiez krvacanie pocas ovulacie.aj tri dni.niekedy ako slabsia menstruacia.gynekolog mi povedal ze je to ok.ale v puberte som mala take silne krvacanie aj pocas ovulacie ze som mala anemiu.teraz si uz davam pozor doplnam si zelezo.nie je to az taka nevyhoda.aspon vieme kedy mozme otehotniet.
Ja by som sa tiez chcela zapojit do tejto diskusie.Ja mam tiez problem s krvacanim cez ovulacne dni.Presne v 14den mam mierne krvacanie.HAK neberiem.Bola som aj na vysetreni a Gynekolog vravel ,ze je vsetko ok.Pokusame sa o miminko,tak vrajze to treba skusat cez tie dni aj ked je to krvacanie.Tak som zvedava...Ma niektora z vas podobny problem?
No z tvojho prispevku mi nie je celkom, ci este stale uzivas HAK, lebo v tom pripade k ovulacii nedochadza, a teda tento vytok by nemal byt z tohto dovodu. Moze to byt barsco, aj z tych antibiotik.