nevzdam sa
Nechcem sa ti starat do zivota, ale sama vidis, ze to s jedlom nezvladas...nechudni...radsej bud zdrava, jedz pravidelne..zdavsie....neprejedaj sa a nemaskrt vela...neznamena to, ze vobec...
Vies, ja mam taky pocit a asi aj sudim podla samej seba, ze kedysi som si aj ja vravela, od dnes uz nebudem toto a toto...ale to je tak a hlavne ked mas este aj depresie, ze klast na seba zvisene naroky je sebadestruktivne....bud k sebe mila, skus sa pijat taka aka si...aj ked viem, ze to nejde zo dna na den, ako sa da zacat dietou zo dna na den, o ktorej si mislis, ze ta spravi stastnejsou a to vdaka tomu, ze budes chudsia...co su tvoje priority? byt dajme tomu pri tele a byt zdrava, najest sa v klude bez vicitiek, alebo chudnut, tym padom slabnut a zaroven ziskavat pocit, ze si nieco nezvladla, ak si ziedla nieco viac ako si si predstavovala...?
to je to po com tuzis? to je to co ti pomoze sa vymanit s pod depresie? myslim, ze sama vies, do coho ides a sama vies, ze to nieje dobre...len tuzba po nizsej vahe ta tam taha...
Navrhujem ti navstivit psychiatra a skusit aj psychoterapiu...mozno budes brat lieky, mozno sa ti to vsetko dokonca docasne zhorsi, ale ina cesta uz mozno nevedie....
Skus si tiez uvedomit, ze rozhodovania pocas depresie, su cato len prejavom tej depresie cim do nej este hlbsie spadas...
Tak rada by som ti pomohla...napisala som ti aspon toto...mozno aj pre to, aby ma svedomie nehrizlo...neviem...neses toho dost a ak si budes este nakladat, tak to bude horsie...sama vravis, ze mas depresie, co je prejavom niecoho co ta ubija a co nezvladas...pokial je to len vaha o to lepsie, da sa to viliecit...da sa to aj inak ako upadnut...
Stravuj sa tak aby si nebola hladna, aby ti jedlo bolo pozitkom a zdrojom energie...vela stastia, vela zdravia