Ahojte,
mam taky problem, vlastne uz od malicka, byvam casto chora. Prechladnutia, zapaly dutin, usi a pod. Asi pred mesiacom som ochorela, nasadili mi antibiotika, po ktorych sa choroba opat prejavila. Bola som aj na ORL, kde mi predpisali bioparox. Poctivo som brala 10 dni, ale teraz som este stale chora. Stale nadcha, stekajuci hlien a kasel. Uz som z toho unavena, na nic nemam energiu a som slaba. Neviete poradit, co sa s tym da robit? Doktor hovori, ze uz sa to zlepsilo, ale ja sa citim mizerne.
Caste choroby
alergia na hubove produktyn sa u niekoho prejavi, tak isto na vytazky z kvasnic. Je to neschopnost stravit manoproteiny. Snad enzymy by pri tom pomohli. Zena mojho syna ma tiez reakciu pri brani betaglukanov z hubovych zdrojov, takze som musel najst pre nu velmi cisty zdroj betaglukanov(95%, 1.3-1,6 betaglukan)
Inac na imunitu je hromada prirodnych prostriedkov a da sa zvysovat aj mensimi davkami roznych sirokospektralnych antimikrobialnych latok, lebo imunity su rozne, na rozne mikroorganizmy su to rozne latky, nielen biele krvinky ale aj imunoglobuliny a ine latky.
Spomeniem len zopar:
GSE v davkach 20 kvapiek do pol litra denne,
extrakt z olivovych listov, 3x300 mg(20% oleuropein)
oreganovy olej, 3x150 mg(50%)
collostrum, 3x1 gram(25% Ig) a
rozne spomenute v temach na virusy.
Samozrejme kazdemu odporucam pouzivat zinok(25mg)
Selen(200 mcg) a
obcas dobru zmes probiotik, aspon raz tyzdenne na noc s jablkom.
A samozrejme vzdy niekolko dni kazdodenne po pouziti antibiotik a aspon 2 dni po kazdej hnacke.
skus pozriet sem, ja som to ncitala, ale mozno tam nieco najdes
www.zdravie.sk
a robili ti aj nejake vysetrenie krvi? ked vravis ze od malicka si casto chora skus si dat otestovat imunitu, ci nie je znizena, alebo infekcne - nejaka skryta infekcia, alebo skus sama posilnit imunitu - vitaminy, mineraly, nieco sa popytaj v lekarni, snad ti aj tu na fore este nieco poradia...