krvácanie mimo menštruácie

Príspevok v téme: krvácanie mimo menštruácie
martina21

Dobry den, bola by som velmi rada, keby mi niekto poradil alebo napisal nazor na moj problem. Moje starosti s nepravidelnou menstruaciou zacali asi pred rokom, sprvu som to ale pripisovala antikoncepcnym tabletkam, ktore mi ale inak vyhovoju. Posledny polrok sa vsak pridalo krvacanie a spinenie mimo menstruacie, zvycajne tyzden az dva po normalnej. Zaujimave vsak je, ze stale mam neuveritelne bolesti, ako aj pred normalnou menstruaciou tak aj pred touto "inou". Su to typicke bolesti v podbrusku a v krizoch. Navyse ma trapia aj bolesti pri pohlavnom styku a obcas som nasla aj stopy krvi kratko po nom. Su to typicke bolesti v podbrusku a v krizoch. Presla som roznymi vysetreniami krvi a vyterami krcka maternice. Jedine co viem s urcitostou povedat je to, ze to nieje rakovina. Nasli mi niekolkokrat krv a biele krvinky v moci a liecili ma na zapal mocoveho mechura. Neviem, ci to s tym moze nejako suvisiet alebo ci to skutocne bol zapal mocoveho mechura. Prosim Vas vsetky ak mate nejake alebo podobne skusenosti napiste mi. Velmi sa trapim. Pravdupovediac mam strach.

vbk9@azet.sk

Ahoj..ja som mala tiez tento isty problem,1-2 tyzdne po menstruacii som zacala opat krvacat,co trvalo asi 2 dni..Neviem si to tiez vysvetlit.Teraz som zacala uzivat antikoncepciu,tak snad sa to upravi.

svetlana6

ahoj. neboj trapi to vela zien. daj si do vyhladavaca temu hnedý výtok, myslim ze tam najdes vela prispevkov o podobnom probleme ;o)