Cawte. Mam mensi problem . Neviem spravit mojho priatela ustami . Co ma robit ? Neviete nejake "finty" ... Ked mu ho bozkavam vsetko v poho vravi ze sa mu to velmi paci no nespravi sa . Co mam robit ? Diky moc
Ako ho spravit ?
Karin mojho to tiez obcas velmi stekli ked idem na to prilis rychlo musi sa ist na to veeeeelmi pomalicky a mal by byt uz predtym aspon troska vzruseny.
skuste napr. olizovat alebo cmulat prsty... a citala som ze penis je v tele "spojeny" s laketnou jamkou. to som ale este nevyskusala takze neviem.
no baby .moj chalan je na bradavky velmi citlivy .... jeho to stekli ... ale strasne nemozem sa ich ani dotknut
No tak drzim palce a potom daj vediet ako to dopadlo, dufam ze dobre.Snad to funguje u kazdeho muza.
hm to ma vazne ani nenapadlo... vacsinou som preletela od ust cez krk aaa rychlo na brusko aaa tak dalej :)noo uz sa tesim ked to vyskusame :)
hej presne tak ako zene...aj moj priatel bol prekvapeny ze na to reaguje tak intenzivne, tiez si myslel ze je to len zenska zalezitost :-)
hlavne olizovat treba...
bradavky?? hmm to som ece neskusala :) ani ma to nenapadlo... aaa coze s nimi? normalne ako chlap babe?? olizovat a bozkavat???
Bradavky su skvela erotogenna zona u muza aspon u mojho to funguje skvele, vtedy sa ide zblaznit :-)
vselijake. zacni trebars perami, prejdi na usi, krk. vsetko rob naozaj pomaly :-) hovori sa, ze muzi maju len jednu erotogennu zonu (vieme ktoru) ale neni to tak. aj oni chcu byt laskani na roznych miestach. mazli co ta len napadne. a pomaly schadzaj dolu. na bruchu a podbrusku to este predlzuj a natahuj. bude prosit ;-)
123 toto ma zaujalo . kde na tele napr? napis presne miesta