prosím o radu:( našla som si niečo a bolí to vaječník?

Príspevok v téme: prosím o radu:( našla som si niečo a bolí to vaječník?
nicoleta

ahojte mám sice len 17 ale našla som si na pravo pri bedr. kosti.. asi tak 10 cm od konca pošvy.... .. tak som si nahmatala takú guličku..veľkú asi ako necht... a je to dosť citiť a pri dotiku to boli prosím čo to je .. môže to byť vaječník.. ale on sa nenachádza troška vyššie?? dakujem za rady a odpovede mám vyhľadať aj lekára.. .

janka

Uzliny na celom tele sú prepojené - lymfatický systém - máš ich zapálené. Sú prázdniny, tak buď doma v teplúčku, daj si vitamíny, ono je teraz také blbé počasie. Alebo choď hneď zajtra k lekárovi, niečo ti dá. (ja mám s uzlinami problém 12 rokov, tiež si ich teraz dosť cítim, ja už s tým k lekárovi nechodím). Ak zápal prejde uzliny sa ti zmenšia ale ostanú - nieže sa budeš báť- OK!

nicoleta

aha ... lebo aj uziliny krčne mám zväčšené... aj ma nejak bolí krk zo zadu... aa ked sa zasmejem tak ma pichne pri srdci.. viete čo by mi asi tak bolo? a cítim sa nejak teplo.... a som rada že to neni nijaký problém s vaječnikmi:) sice som pochybovala ale aspon sa mi odlahlo:) viete zlakla som sa

janka

Nicoleta, je to asi zapálená uzlina. Nemusíš na gyndu, to s tým nič nemá. Choď normálne ku svojej lekárke.....

kachnicka

Tvojou hypotezou o vajecniku si ma velmi pobavila :)) samozrejme ze vajecnik to nie je, vajecniky su predsa VNUTORNE organy, ktore nemozes len tak nahmatat a uz vonkoncom nie ako "gulicky". to co opisujes skor moze byt nejaka zvacsena uzlina v oblasti slabin. v tychto miestach ich je dost vela, mozno sa ti nejaka z nich zapalila. ak ta to velmi boli, pre pokoj duse radsej navstiv lekara.