Mam znacne obavy ze som tehotna....To by som aj prezila, ved uz nemam ani 15 ani 18....ale uzivala som silne antibiotika Zinnat 500mg, antidepresiva a este aj escapelle som v blizkej minulosti pouzila....Je vobec sanca, ze ak by sa teda tehotenstvo potvrdilo, bolo by babetko po tom vsetkom zdrave?
poprosim vase nazory...
Este mi napadlo? Ako dopadlo to testovanie stitnej zlazy?
ef- Tak to ti testovali len hladiny hormonov stitnej zlazy. Ak bol "babatkovsky" test negativny tak sa nieco deje. Ozaj nie je prirodzene, aby zdrava zena nemala kramy. Ako dlho si ich nemala? Je cely rad veci, ktore to mozu sposobit. Ake mas este tazkosti?
nuz, prave som si urobila test, vysiel negativny....krvne testy mi robili naposledy asi pred tristvrte rokom, ale tie boli zamerane len na stitnu zlazu....
A kedy ti naposledy robili krvne testy? Mne sa to dost podoba aj na anemiu. Samozrejme, ze to moze byt aj tehotenstvom... Skutocne zajdi na gyndu. Poriadia ti lepsie ako my cez net.
obavy spocivaju z toho, ze > menstruaciu som uz nemala ani nepamatam, tomu som nedavala az taky doraz, lebo mavam nepravidelnu,najnovsie mi zacalo uz 2 tyzdne byvat dost zle, trpim znacnym nechutenstvom, mam sem tam aj take zvieracie bolesti v podbrusku a sem-tam sa mi zatoci hlava....schudla som za 2 tyzdne 6 kg...
A tie obavy o tehotnosti vyplyvaju z coho? Ak je to len meskanie tak to moze byt sposobene aj zatazou na organizmus po antibiotikach. Hlavne si sprav test.
Kup si tehotensky test a uvdis ci si naozaj tehotna ak si choj ku gynekologovi on ty uz vsetko povie,vobec sa nemusis bat ale mala by si ist k doktorovi...prajem ty vela stastia a hlavne zdrave babo :)))