poprosim vase nazory...

July

fuha... tak ale po nich by si predsa mala zajst na ten odber.. Ved ak je to ta anemia ako sme predpokladali tak kramy tomu moc neprispievaju..

ef

urcite mas pravdu...v pondelok rano pojdem k lekarke..potom dam vediet, ked zistim nejake info..zatial vam vsetkym dakujem.

ef

ale aby som to upresnila...menzes sice nemam uz dlho, ale tie zaludocne a ine problemy trvaju cca len tak 2 tyzdne....keby to trvalo dlhsie, urcite by som to riesila ovela skor...

July

fuha.. no tak to skutocne pripomina aj anorexiu. Prisim Ta, necakaj s tym uz. Ak je to jedno ci druhe, potrebujes lekarsky dozor. Sama vidis, ze sa nieco deje a nechapem ako si od jula vydrzala s takymi problemami. Je mozne ze u teba nastupila anemia z nedostatku vitaminu B12 a kedze bola neliecena pridruzila sa prave pre ten obmedzeny pristup anorexia. NIE JE NA CO CAKAT. NEodkladaj to uz

janus_inka

Priznaky patria nielen anemii, ale napr. aj anorexii, aspon to co sa tyka jedla. Na to si treba dat pozor, najma ak si brala antidepresiva, co znaci, ze si zrejme, bola pod istym psychickym zatazenim. Rychlo treba ist k doktorovi, nech vyluci alebo potvrdi tehotenstvo, a na zaklade toho ta dalej vysetri.

ef

nuz, naposledy som mala menzes 24 jula...priznaky ako som spominala: nechutenstvo, stale chudnem, z jedla ma napina, obcasne zavraty, oblieva ma pot sem-tam, unava,obcasne mravcanie v pravej ruke, co prisudzujem neurogennej tetanii, ktoru mi pred rokom diagnostikovali...vcelku, stale mi je na vracanie...hlavne pri pomysleni na jedlo..

anadi

caute,
aj mne meska M uz tri tyzdne robila som si 2 testy, vysli negativne a vcera som bola aj na ultrazvuku - ktory potvrdil ze tehotna nie som (z coho som smutna). Dr. mi zobral krv na HCG a pecenove testy , musim cakat do pondelka. Mali ste niektora skusenost s cystami ?