je normalne,ze ked mame s priatelom predohru a ked uz ide do tuheho a vyzlieka ma,mam cele nohavicky mokre,ale az moc.mne to potom pripada strasne trapne,ked mi to priatel uvidi.prosim poradte...
prosim poradte
daj si ich na začiatku dole
Nech sa to natahuje alebo nie,on je urcite rad..tam dolu..
tak rokov mam 18...a fakt neviem,ci ma celu ruku mokru,pretoze si to vtedy moc nevsimam...fak netusim,ale ked mi robi oral,tak sa to obcas az neprijemne natahuje,neviem ako on,ale ja sa citim blbo
aj ja som strašne mokrá. a horšie je, že keď to robíme v aute, tak má mokrú sedanu a keď potom ide domov a niekto by náhodou mal ešte použiť to auto....
Ale OOCKAO chcem sa ťa opýtať, alebo niekoho iného, že keď sa vás dotýka dole rukou a prstami, či ju má celú mokrú ( teda nie mokrú, lebo to vlhnutie u žie nie je celkom tekuté ). Lebo to je zas mne blbé.
ja som nekedy bola taka mokra,,,ze to zo mna az tieklo po pohl. styku,,,tak bola postel mokra ha,,ale zas ked som az prilis mokra pri sexe, to ako keby som mala bazen a vtedy menej ho citim a v tom je nevyhoda,,,ale nemavam to tak casto tak pohoda
to mas teda pravdu, je to cudny pocit mat na sebe mokre nohavicky..ale uz som uvazovala nad tym ze budem nosit nahradne:)
a koľko má slečna rokov, keď sa hanbí?
tak je to dobre,ale potom ked som u neho,alebo sme niekde inde a chcem sa obiect,ze hrozne ked si mam vziat tie mokre nohavicky naspat.a s nahradnymi behat nemozem...
ja mam takisto mokre nohavicky:), ale akoze uuuuplne mokre..no neriesim to lebo tazko na tom nieco zmenim a pravdou je ze pohl.styk je menej bolestivy ked je vacsia vlhkost
to je v pohodeeeeee,,,,ten bude nadseny skor,,,ja som skor vzdy sucha a tazko sa do mna vnika