Ahojte. Mam taku otazku. Uzivam HAK (CHLOE). No vzhladom na to, ze na buduci tyzden planujeme mensiu akciu, som si chcela posunuť menzes o tyzden skôr. Tak som začala brať neaktívne biele tabletky. No lenze problem nastal teraz, zobrala som si už piatu bielu tabletku a \\\"červená\\\" nikde. Čo si o tom myslíte? Tehotna asi niesom, kedze HAK uživam poctivo a pravidelne. Dakujem za radu :-)
V čom je chyba?
petko2834: Tak asi sa na to este neciti. Asi na nu velmi naliehas. Skus velikansku predohru a skonci vopred ako si pomysli, ze chces nieco viac od nej. Urob to zopar krat takto a verim, ak sa bude citit prijemne, tak bude chciet viac. Alebo sa len hanbi, tak zhasni svetlo a len sa bozkavajte a uvidis, ze sa posuniete dalej
Čawko! Mam taky problem. S priatelkou sme uz dlho.Mame sa radi vsetko klape, az na jednu vec. Nechce sa so mnou milovat. Este to nerobila a asi sa toho boji. Vzdy ked sa chcem s nou o tom porozpravat, aby sme to vyriesili, len sa urazi a nahneva. Ja by som sa s nou uz chcel konecne pomilovat, ale ked ona nechce. V com je problem ???? Baby poradte... :o(
jaaaj prepac.. ja som precitala nejake biele tabletky .. moja chyba... neviem preco si nedostala.. asi ti neporadim, prepac
Počkaj počkaj.. Ja beriem CHLOE. Je tam 21 zltych aktivnych tabletiek, a 7 bielych, neaktivnych tabletiek. Tie biele su akoby 7 dnová pauza. Neobsahujú hormony ako v zltych. Ja som nič nekombinovala, ani nevysadila. Len sa pytam, prečo este "červena" neprisla.
mala si prestat brat hak a nie kombinovat s inymi tabletkami... si sa zblaznila???