Takze nepochopim to...mozem mat akokolvek vypracovane telo akokolvek vyvonany...nedokazem ziadnym sposobom rozpalit priatelku aby potom doslo k sexu..aby ona bola iniciatorka..Chodim spolu dlho...a bolo to tak odjakziva...stalo sa to mozno parkrat,ze ona bola iniciatorka....Minule mi povedala..ze ona vobec nepotrebuje predohru....ze sa rozpali az priamo pocas sexu..Inak nie:0(....Chcel by som aby bola viac vzrusiva,aby viac myslela na sex..aby som ju vzrusoval..Co mam spravit?
Baby fakt potrebujete predohru?Moja nie pomozte
ooooooo ja to mam podobne akokeby som proste bola moc vzrusena tak sa mi roztiahne a necitime sa niekedy ani trosku niekedy zasa je to super...nerozumiem tomu akoby som sa uplne roztiahla a bola mokra pri tom on ho ma celkom velkeho...viete mi poradit ako tomu mozem pomoct??aby sme sa lepsie citili....???prosiiiiim:)))))))
bastian 20
ked raz nie je vasniva....ja naopak som stale vzrusena a mam rada bavkanie....kamoska sa nidy neurobila nepocitala vzrusenie a ani sama ze sa nikdy nespravila chuderka
No ja niekedy tiez nepotrebujem ziadnu predohru oriadne len velmi kratko a som pripravena ..niekedy som uz taka nadrzana ze ozaj to neni treba =)Ja mam skor ten problem niekedy ze som prilis mokra a potom priatela necitim tak dobre aj ked vybavu ma dost dobru..=)No asi budem muset prist na niaku polohu inu:)
neberie ani antiku,ani sa nehanbi....len nieje vzrusivy tip...Mozem robit cokolvek a na nu nic nezaberie.....Povedala..ze chut na sex ju chiti az priamo pri sexe....Nepomoze ani sviecky ani romantika ani nic...Ona ma 20 rokov...ja 21
na kazdeho to asi vplyva inac... zalezi to asi aj od toho aka antika
a ja si to nemyslim..ja som brala antiku,teraz neberiem a chut mam stale obrovsku
ked beru vase priatelky antiku je to urcite tym..ja som ju brala a bolo to take iste.sex ako za trest.vysadila som ju a stale mam chut.. takze taka rada odo mna :-))
tiež si myslím, že sa hanbí... pretože ja som tiež v tom veku bola hanblivá a naviac som mala taký blbý pocit pri ňom aj keď to bol môj priateľ... teraz je to úplne iné a užívam si celý vzťah vo všetkých smeroch plnými dúškami
ja mám 23 a moja priateľka 21, takže pochybujem, že je to nezrelosťou
Bastian a mozno ze by tvoja priatelka aj chcela zacat, len sa hanbi. To je aj moj problem. Aj ked som nadrzana ako svina, cakam ako blba kym zachyti moj nenapadny signal ze mam chut a potom on zacne predohru a tak.. Ja ale neznasam misionara .-) Moj priatel mi uz tiez velakrat vycital ze kebyze on nezacne, ci ja vydrzim cely mesiac nesexovat?? Ze ho to uz prestava bavit... a ja sa len trapim a trapim..