Ahoj baby, najma tie skusenejsie, chcela by som pomoct. beriem antiku uz par mesiacov, vzdy zacnem prvu tabletku v treti den menzesu. Mala som uz 6 tabletiek za sebou a v piatok vecer som si zabudla zobrat tlb (cize naposledy som mala stvrtok vecer)A v sobotu rano som mala styk...je tam daka sanca na tehotenstvo? nechcem robit velke halo, ale nazory sa rozlisuju tak co myslite? To ze som si zabudla tu piatkovu vziat som zistila v sobotu vecer az tak som si ju dala hned naraz aj so sobotnou...tak co vy na to?
TEHOTNA?
to že jednu vynecháš, tak chránená si.ale riziko je vždy. to ti nikto nepovie presne. ale chránená by si mala byť. aspoň ja si myslím.
ivka, ak zabudne jednu brat a zisti to az na druhy den ked ma brat druhu tak je v pribalovych letakoch pisane aby sa vzali dve naraz... takze sa to evidentne smie, no praktizovat by sa nemalo
riziko tehotenstva tam je pretoze si prekrocila hranicu 12tich hodinm odporucila by som ti talbetku po, ale na tu je uz asi neskoro, inak, tak sa mi zda, ze mas nejake nezrovnalosti v tom ako sa ma uzivat hak...
to ako zacinas uzivat nove balenie bez ohladu na to ci si mala prestavku sedem dni, alebo nie? lebo som to tak pochopila a ak mam pravdu, tak ihned zober pribalovy letak a poriadne si nastuduj ako sa to uziva...
nie nebolo a co to tehotenstvo?
ale to sa nesmie. to je dvojnásobná dávka hormónov. nebolo ti zle?
hej....
ty si si dala dve tablety naraz???