SURNE POTREBUJEM PORADIT!!!!!!

kyblik

ja som zase v strasnomm strese posledne tri dni a velmi vela toho jem...pritom uz som zacala normalne konecne jest pred tym...

zubrienka

wanda.atlas.sk

Hadam ti to pomoze, ale aj tak je najhlavnejsia pravidelna strava. A jest to na co mas chut, lebo telo vie co potrebuje a to si aj pyta. A ked dlho nebudes nic jest, tak fakt potom priberies aj s malej misky ovsenych vlociek.

Len sa vyvaruj nic nejedeniu, ale inak skus jest kazdy den skoro v tu istu hodinu. Aj ked ta skola ti dava obedy presne v rovnaky cas. Inak neviem.
Ja som teraz v riadnom strese zo skoly a som skoro len na suchej strave a polivkach, jasne, ze jem aj normalne jedlo, ale to sa mi velmi nechce varit. A dost som schudla, ale je to blbost takto schudnut, tak to neopakuj :). Ja sa uz konecne vraciam do normalu, tak supeeeeeeeeeer. Papa

kyblik:)

pardon baby...zle som sa vyjadrila...to ovocie jem len namiesto sladkosti:)
na ranajky si davam uz asi tri tyzdne ciste ovsene vlocky...desita jablko o hodku neskor nejaky ten chlebik celozrnny so sunkou alebo syrom...obed.. chodim do skolskej jedalne..ale mozem si vyberat tak sa snazim aspon raz do tyzdna si dat zeleninovy tanier..raz ovocie a inak masko....olovrant zase chlebik...a vecera-polievka alebo nejake bielkoviny:)

alti

Moja mala pomocka k uspechu : Skus si to ovocie davat cca do 11.00 hod pred obedom. Podla tzv. biologickych hodin organizmu nase telo do tohto casu "spaluje" cukry bez tvorby zasob. Vecer to uz tak dobre nefunguje. Vecer si daj cerstvu zeleninu a bude vsetko fajn :o). Skus rano na lacno pohryzt jablko - zlepsuje sa travenie a aj pokozka.

dada

ješ iba samé ovocie?
to vážne. Postupne sa ti cukry ktoré ovocie obsahujú začnú premieňať na tuky. v konečnom dôsledku možno schudneš na váhe... ale budeš si pripadať tučnejšia lebo ti pribudne na tele tuk a svalová hmota stratí
zdravá strava ... ale to neznamená zamerať sa na jednostrannú diétu...

danula

Samozrejme ze je to dobre....aj ja by som potrebovala schudnut=/ sa snazim tiez ale chut ma casto premoze.....a je to kvoli dakej rilezitosti alebo to je len tvoj ciel?=/noo.....cakam aj ja na prispevky, lebo aj ja potrebujem stehna a boky........=/

kyblik:(

tak poradi mi niekto prosim???
inac zabudla som som sa zminit ze uz dva tyzdne nejem sladkosti...len ovocie...to je dobre nie?:)