Beriem antiku uz vyse roka, ale s priatelom pouzivame vacsinou kondom, nedavno sa do mna prvykrat urobil a bojim sa ci tam nie je riziko otehotnenia, lebo kamaratka brala antiku a teraz je tehotna....
ANTIKA !!!!!!!!!!!!!!
myslim ze je zbytocne brat aj kondom aj hak - mam radost ked nasetrim aspon na ten hak a nie este minat na dajaku gumu, tej som si uzila uz az az a ver ze nie si na svete jedina stresujuca osoba... len aby si nestresovala skor z toho brania HAK, mozno ze to ti vplyva na mozog a tym padom chces si byt 100 precent ista.. boze baby uz nerozoberajte blbosti
ti poviem, aj ja som bola taka, musela som mat 100% istotu, ze sa nic nestane., tak aj hak aj kondom, postupne om zistila, ze sa da spoliehat kludne len na hak... no a nakoniec som hak vysadila a staci mi len kondom a mam pokoj na dusi aj tak, aj ked neberiem ziadne tabletky a citim sa lepsie... tak ziadny stres...
no ja som ju zacala brat viacmenej preto, aby mi upravila menzes a zbavila ma bolesti a pod. problemov.... a navyse kondom preto, lebo bohuzial som z tych, ktori si musia byt 100% isti navyse moja mama otehotnela v mojom veku a nechcem tak skoncit aj ja....
to si teda ozaj lamat hlavu nemusis, ale nepochopim naco beries hak ked aj tak stale pouzivate kondom...
omg, hak je na to aby ta chranila.. naco minat peniaze na hak a este aj kondom???? zbytocne... ta tvoja kamaratka ju mozno nebrala tak ako mala, ale je mizive percento zien ktoru mozu otehotniet aj pri brani hak, ale tych naozaj velmi velmi malo.. nemas sa coho bat.. kludne mozete sexovat aj bez kondomu