Je to normálne, že vo svojich 29. rokoch som ešte stále panic. Slečny v mojom veku sú už skúsené a očakávajú od 29. ročného muža tiež skúsenosti, ktoré im ja nemôžem dať a pre začiatočníčky som už zase pristarý. A čím som starší ,tým to bude horšie. Nájsť máloskúsenú slečnu rovesníčku je problém, lebo je to choré tak isto ako je choré, že som ešte panic a pritom nie som ani kresťanský fanatik. Poradťe mi.
panic v 29. rokoch
Buduci golem,aj ked si myslis,ze su to len babske kecy,mozno sa bude zene zdat divny,ak by jej oznamil ze je panic.Ani nie tak on divny,ako by jej bolo podozrive,preco to asi je.Ci nahodou nie je gay...urcite si bude mysliet,ze v tom mozno nieco bude.V dnesnej dobe je to normalne,ked uz sexuju aj 13rocne dievcata.Ale nie kazda zena je rovnaka.Tak ako ani vy chlapy nie ste vsetci rovnaky,tak ani zena nie je kazda taka,ako tvrdis,ze su to len babske kecy.Su zeny,ktore sa ozaj potesia,ze bude ta prva.Aj ked sa jej to bude zdat divne a podozrive v jeho veku,ale bude im urcite lichotit,ze este ziadna ina im jej partnera neskusila.Hovorim v mnoznom cisle,pretoze dusan2 nie je sam.Uz som takychto diskusii citala viac od viacerych muzov.Su aj mile zeny a uprimne,nie iba klamarky a oblbovacky.Nehadz kazdu do jedneho vreca.Kazda co tu odpisuje to nerobi pre svojho partnera,ani znameho,ani preto,ze by sa ho snazila zbalit.Tak aky dovod by asi mali,mu na jeho otazku odpovedat "zenskymi kecami"? :o)
to si pis, ze to je problem
babenky ta tu ukludnuju, ale to su len zenske kecy, tomu never, kazda ta bude podozrievat, ze si cudny
ved aj si, to sa ti ako podarilo, ze v takom veku si panic?
co najskor s tym nieco urob
a ked to uz inak nejde, tak vyuzi sluzby profesionalky
ani si to nevsimne ze to robis prvy krat, staci ked budes vasnivy..ved hadam vies co mas robit ? :-)
Pokial ta bude dotycna lubit, tak jej to vadit nebude a dokonca sa mozno potesi ze bude prva. Proste si dodnes nenatrafil na tu pravu, na tom nic nie je.
je to v pohode, a pravdu povediac si výnimka v dnešnej dobe
ak ta njeka bude mat rada a bude zamilovana, bude jeje to uplne jedno ze ci si panic ci nie.Na tom sedxe sa nic netreba ucit, to pocopis sam ak mas v poriadku sexualny pud:}
to je len tvoja osobna vec....
ahoj podla mna to je normalne ved na tom nic nie je.