panic v 29. rokoch

Príspevok v téme: panic v 29. rokoch
dušan2

Je to normálne, že vo svojich 29. rokoch som ešte stále panic. Slečny v mojom veku sú už skúsené a očakávajú od 29. ročného muža tiež skúsenosti, ktoré im ja nemôžem dať a pre začiatočníčky som už zase pristarý. A čím som starší ,tým to bude horšie. Nájsť máloskúsenú slečnu rovesníčku je problém, lebo je to choré tak isto ako je choré, že som ešte panic a pritom nie som ani kresťanský fanatik. Poradťe mi.

maciik

nechcem povedať, že to je choré, ale je to dosť nezvyčajné. vidíš, veľa dievčat to ocení, nemáš sa čoho báť. len by ma tiež zaujímalo, na čo si doteraz vlastne čakal?

nla

dusan a preco si doteraz cakal? ja to nechapem pripravujes sa o dobru vec. zaujima ma preco si si nenasiel doteraz priatelku. mas problem vychadzat s ludmi?

aaaaaaaa

ja som mala prvy sex v 20ke a pre oboch to bolo ten krat poprve a bolo to super. viac sme si vazili jeden druheho, nechcela by som byt pre niekoho x-ta v poradi. sme spolu uz pomerne dlho a sme uz aj manzelia. vela kamosov sa divilo ze to este v 20ke nemam za sebou, lebo dovolim si tvrdit ze dobre vyzeram, mam VS, karietu, som spolocenska atd.len som proste dovtedy nestretla toho praveho co by mi stal zato. netreba za tym nic ine hladat.

adulik

neboj, to bude ok... ja som bola panna donedávna... minulý týždeň som oslávila 27 a mesiac pred tým som sa 1x milovala... nemyslím si, že som o niečo prišla... jednoducho som nespoznala dovtedy toho pravého a len tak, aby som sa toho zbavila.... to nie je v mojej povahe... priateľovi som nič nepovedala, aby nebol nervózny, že má pri sebe neskúsenú... keďže som v prirodzenosti veľmi vášnivá... tak na nič neprišiel a dokonca mi povedal, že som lepšia ako bývalka :D takže neboj, bude to fajn :)

baby

dusan je to divne, ale je to tvoje rozhodnutie, moj drahy sice nebol panic ked som ho spoznala, ale mal 28 a predo mnou 1 babu s ktorou spal v 17, po cely ten cas nic... som sa tomu cudovala aj sa spytala ci je v poriadku :), ale nastastie je vsetko tak ako ma byt... podla mna chalani dlho nemaju sex tak su v posteli pozornejsi, viac si sex vychutnavaju... neboj si normalny a ked raz stretnes nejaku tak sa bude troska divit, ale naco jej to hovorit??

zebra

Vobec jej nemusis vesat na nos ze si panic. Podla mna mas vyhodu v tom ze viac precitnes. Vytrtkanym chlapom uz sexualny akt s jedinou a milovanou zenou nic nehovori.